Dnes je 22. február 2018
+421 41 5079 100
Online rezervácia
Denné menu

Nové denné menu

Doprajte si viac zdravia a ak máte chuť, vymeňte si obedovú prílohu za zeleninový šalát.
Slovenská hostina

Slovenská hostina

Tie najlepšie slovenské jedlá a vína so sprievodom profesionálneho someliéra servírujeme 15. marca.
Talkshow M. Lechana

Hosť Marek Ťapák

Na ďalší diel Talkshow Mariana Lechana si rezervujte čas vo štvrtok 22. marca o 19h.

Zimný festival jedla 2018

Pozývame vás na tradičný Zimný festival jedla, ktorý prebieha od 15. januára do 25. februára 2018 v najlepších slovenských reštauráciách po celom Slovensku. 

www.zimnyfestivaljedla.sk

Festivalová ponuka

Špeciálne pre toto podujatie zostavil šéfkuchár Miroslav Milučký nasledovné festivalové menu:

1. Chute regiónov

Varený údený hovädzí jazyk s chrenovým velute a cviklovými rezancami

2. Naše ikonické jedlo

Vykostené konfitované stehno z králika so špenátovým krupotom a glazovanou zeleninou

Hotel-Dubna-Skala-ZFJ2018-Nase-ikonicke-jedlo

3. Recepty našich mám

Perky plnené slivkovým lekvárom s domácim maslom a makom

Hotel-Dubna-Skala-ZFJ2018-Kucharova-volba

4. Niečo navyše

Maslové mini rožteky s maslom a bylinkami, ručne robené pralinky ku káve.

Vstupenky

Vstupenky na degustáciu nášho Fesivalového menu sa dajú kúpiť výlučne na www.zimnyfestivaljedla.sk. Každá degustácia platí len pre 1 osobu.

Kompletné pravidlá a podmienky na stránke organizátora podujatia www.zimnyfestivaljedla.sk

Typ degustácie

Zostava

Cena degustácie
(ostatné Slovensko)

Základná

1 x jedlo
1 x minerálka

10 EUR

Dvojchodová

2 x jedlo
1 x minerálka
1 x 0,2l víno alebo 0,33l pivo ERB

15 EUR

Trojchodová

3 x jedlo
1 x minerálka
1 x 0,2l víno alebo 0,33l pivo ERB

19 EUR