Dnes je 23. máj 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Á la carte

Neopakovateľné chute jedál sú výsledkom kreativity našej kuchyne, čerstvých a kvalitných surovín a ich jednoduchej prípravy. Pripravte svoje chuťové poháriky na poznávací zájazd nášho stredozemného menu s prívlastkom jarných dní. 

Predjedlá

80 g Tatarák z bielej reďkovky, vymiešaný so syrom ricotta, dochutený čiernym sezamom na rukolovom peste 7, 8, 11

3,80 €

100 g Na plátky nakrájané, jemne zaúdené prsia z jarného kuraťa, s marinovanou baby zeleninou v olivovom oleji, dochutené medvedím cesnakom 

4,20 €

100 g Carpaccio z lososa doplnené blanšírovanou zelenou špargľou
 a maslovo-žĺtkovou penou 3, 4, 7

7,60 €

Polievky

0,25 l Consommé z kukuričného kuraťa s parmezánovou sadlinou a zeleninou julienne 3, 7              

3,20 €

0,25 l Krém z mladého špenátu s údeným lososom a strateným prepeličím vajíčkom 3, 4, 7   

4,00 €

Šaláty

200 g Na teplo podávaný šalát zo zelených strukov, s perličkovými zemiakmi, červenou reďkovkou, čerstvou rukolou a kozím syrom 7, 11  

8,90 €

200 g Šalát z jarnej zeleniny s tuniakom, pripraveným na rare spôsob, prepeličími vajíčkami a horčicovým prelivom 3, 4, 10

11,20 €

Cestoviny a risotto

220 g Domáce ravioli, farbené sépiou, plnené lososom a špenátom, podávané na omáčke z bieleho vína, s čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou a jarnou cibuľkou 1, 3, 4, 7

9,20 €

220 g Šafranové pappardelle s prudko restovanou sviečkovicou, medvedím cesnakom, jarnou cibuľkou a cherry paradajkami 1, 3, 7             

10,20 €

220 g Špenátové lasagne s grilovanou zeleninou, podávané s omáčkou z pečených paradajok a čerstvou nasekanou bazalkou 1, 3

8,10 €

240 g  Krémové rizoto s hráškovým pyré, kozím syrom a julienne z citrónovej kôry 7, 12  

9,80 €

240 g Rizoto s bielou a zelenou špargľou, salsou z medvedieho cesnaku a červenej reďkovky 7, 12   

8,90 €

Hlavné jedlá

150 g Rolády zo pstruha plnené špargľou, podávané so zprudka restovaným špenátom a mascarpone 3, 4, 7

11,90 €

150 g Prudko opečený filet z tuniaka so šafranovým pyré, zprudka restovanými hráškovými strukmi a cherry paradajkami 4, 7

18,80 €

150 g  Grilovaný chrbát z mangalice, dochutený čerstvými bylinkami,
 podávaný s pošírovanou špargľou a mandľovou strúhankou 7, 8

16,80 €

150 g  Jahňací krk dusený na  bielom víne, s brokolicovými gnocchi 1, 3, 12

12,80 €

150 g  Teľacie líčka pomaly pečené na paradajkách, podávané na polente s čerstvou bazalkou 7                      

15,60 €

150 g Grilované kuracie prsia s pyré z fialových zemiakov, baby špenátom
 a glazúrovanou baby karotkou 7

9,40 €

200 g  Grilovaný steak zo sviečkovice s koreňovým demi-glace
 a grilovanou zelenou zeleninou 10, 12

24,80 €