Dnes je 26. november 2014
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 24. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Šampiňónový krém s koriandrom
 

1.  150 g Bravčový bôčik marinovaný v mede a čiernom pive, podávaný so šalátom z mladej kapusty, dusenou ryžou s petržlenovou vňaťou

 

2.  300 g Domáce stracci s blanšírovanou brokolicou, cesnakom a ančovičkami, zastrúhané parmezánom1,4,7

 

3. 300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom, v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Utorok 25. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Polievka z cíceru a mladého špenátu
 

1.  150 g Kuracie stehna glazúrované v omáčke demi glace s balzamikovou  redukciou,na zelerovom pyré 7,9

 

2.  200 g Vyprážaný karfiol v bylinkovej strúhanke s novými zemiakmi, maslom a nasekanou pažítkou1,3,7

 

3.  300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom, v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Streda 26. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Mrkvový krém so zázvorom                                                                               
 

1.  150 g Hovädzie pliecko dusené na hubách a bielom víne, s domácimi restovanými šúľancami1,3                                                                                     

 

2.  300 g Dukátové buchtičky s domácky urobeným vanilkovým krémom1,3,7

 

3. 300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom, v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Štvrtok 27. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar so šunkovými knedličkami a bazalkou                                         
 

1.  150 g Kuracie prsia na grile, preliate omáčkou z pečenej slaniny, podávané na gratinovaných zemiakoch so smotanou7                                                                                                                                                     

 

2.  300 g Špagety bolognese zastrúhané s parmezánom Grana Padano a čerstvou petržlenovou vňaťou1,3,7,9

 

3. 300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom, v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Piatok 28. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Fazuľová s klobásou a sladkou paprikou                                                                                     
 
 

1. 150 g Hovädzie dusené,  á la sviečková na smotane, s varenou knedľou1,3,7                                               

 

2.  180 g Lososove kroketky s tymianom a citrónovou kôrou, na miešanom listovom šaláte so zelérom Sedano, mrkvou a sherry paradajkami1,3,7,9

 

3. 300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom, v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.