Dnes je 30. máj 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

Okrem denného menu si v našej reštaurácii môžete pochutiť na našom  Á la carte menu.

Pondelok 25. 05.

Polievka: 0,25 l Špenátový krém so syrovými krutónmi 1,3,7,9           

1. 150 g Kuracie prsia dusené na bielom víne s mrkvou, stopkovým zelerom, paradajkovým pyré s bylinkami, polenta s parmezánom

 

2. 150 g  Indické zeleninové ragú s brokolicou, karfiolom, červenou paprikou, šošovicou a fazuľovými luskami, dochutené kokosovým mliekom a čili, s varenými zemiakmi 1,3,7

 

3. 350 g Walfdorský šalát podávaný s domácim chlebíkom 1,3,7,9

 
Dezert: 80 g Vanilková pannacota s mätou 7

Utorok 26. 05.

Polievka: 0,25 l Kelová polievka so zemiakmi a paprikou 1,3

1.

150 g Grilované medailóniky z bravčovej panenky na šípkovej omáčke s karlovarskou knedľou 1,3,7 

2.

 300 g Miešaný zeleninový šalát s grilovaným enciánom a bylinkovou bagetou 1,3,7

3.

 350 g Walfdorský šalát podávaný s domácim chlebíkom 1,3,7,9

Dezert: 80 g Vanilková pannacota s mätou 7

Streda 27. 05.

Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar s fridátovými rezancami 1,3
1.

150 g Bravčový bôčik marinovaný v bylinkách, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa 1,3,7

2.

250 g Domáce škoricové lievance s dusenými jabĺčkami a zázvorom 1,3,7

3.

 350 g Walfdorský šalát podávaný s domácim chlebíkom 1,3,7,9

Dezert: 80 g Vanilková pannacota s mätou 7

Štvrtok 28. 05.

Polievka:   0,25 l  Tradičná zeleninová polievka s haluškami 1,3,7                                                   
1.

150 g  Bravčové plátky s horčicovou omáčku a rozmarínovými zemiakmi 1,3,10

2.

250 g Krémové hubové rizoto na bylinkách a bielom víne 1,7

3.

 350 g Walfdorský šalát podávaný s domácim chlebíkom 1,3,7,9

Dezert: 80 g Vanilková pannacota s mätou 7  

Piatok 29. 05.

Polievka: 0,25 l Bryndzová polievka s vyprážanou cibuľkou 7
1.

150 g Kuracie prsia s grilovanou zeleninou, bazalkovým pestom a pečenými zemiakmi 1,3,7

2.

300 g Penne a la putanessca s ančovičkami, caparami, olivami a cherry paradajkami 1,3

3.

350 g Walfdorský šalát podávaný s domácim chlebíkom 1,3,7,9

Dezert: 80 g Vanilková pannacota s mätou 7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.