Dnes je 20. apríl 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 14.04.2014

Polievka: 0,25l Jarná zeleninová s haluškami 1,3,7
1.

150g Zapekaná kuracia kapsa plnená syrom Mozzarella, bazalkou, paradajkou, preliata omáčkou z demiglace so slaninkou, podávaná s ½ Basmati ryža ½ opekané baby zemiaky 7

2.

350g Cestoviny penne premiešané s grilovanými kúskami kuracích pŕs, smotanovo-syrovou omáčkou a kúskami blanšírovanej čerstvej brokolice 1,3,7

3.

300g Cestovinový šalát s majonézou, nakrájanou šunkou, kukuricou, paradajkami, bylinkami, dochutený cesnakom, zmesou korenia, do dekorovaný listovým šalátom a podávaný s čerstvo nastrúhaným syrom Eidam 1,3,7,10

Utorok 15.04.2014

Polievka: 0,25l Šošovicová polievka so zeleninou na Indický spôsob 7
1.

160g Pomaly pečený bravčový špíz ( bravčové mäso, slanina, čerstvá zelenina, zmes korenia), preliate omáčkou z demiglace s cesnakom, chilli, bazalkou, podávaný s ryžou Basmati7

2.

350g Zapekané gazdovské zemiaky ( zemiaky, bryndza, cibuľa, klobása, slanina, bylinky) podávané s čalamádou3,7

3.

300g Cestovinový šalát s majonézou, nakrájanou šunkou, kukuricou, paradajkami, bylinkami, dochutený cesnakom, zmesou korenia, do dekorovaný listovým šalátom a podávaný s čerstvo nastrúhaným syrom Eidam 1,3,7,10

Streda 16.04.2014

Polievka: 0,25l Francúzska cibuľačka s krutónmi  1,3,7
1.

170g  Bravčová krkovička na staroslovenský spôsob (grilovaná bravčová krkovička marinovaná v oleji s horčicou, cesnakom, bielym vínom, zmesou korenia, podávaná na bryndzových haluškách so slaninkou a preliata výpekom) 1,3,7,10

2.

Hríbovo-smotanové risotto podávané s kyslou uhorkou a čerstvo nastrúhaným syrom Eidam7

3.
300g Cestovinový šalát s majonézou, nakrájanou šunkou, kukuricou, paradajkami, bylinkami, dochutený cesnakom, zmesou korenia, do dekorovaný listovým šalátom a podávaný s čerstvo nastrúhaným syrom Eidam 1,3,7,10

Štvrtok 17.04.2014

Polievka: 0,25l Zemiakový krém na kyslo7 
1.

160g  Grilované rezančeky z dvoch druhov mäsa (kuracie prsia, bravčová panenka), na restovanej čerstvej zelenine, demiglace, dochutené zmesou korenia, cesnakom, bylinkami, podávané s ryžou premiešanou s blanšírovanou kukuricou7

2.

350g  Zapekaná cestovina so zeleninovou zmesou(brokolica, mrkva, petržlen, karfiol, hrášok, pór, cibuľa, pomodoro), syrom Ementaller, dochutené cesnakom, čerstvými bylinkami, zmesou korenia, podávané s smotanovo-jogurtovým dressingom 1,3,7

3.

300g Cestovinový šalát s majonézou, nakrájanou šunkou, kukuricou, paradajkami, bylinkami, dochutený cesnakom, zmesou korenia, do dekorovaný listovým šalátom a podávaný s čerstvo nastrúhaným syrom Eidam 1,3,7,10

 


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.