Dnes je 20. september 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 22. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Kuracia polievka mliečna so zeleným hráškom 7
 

1.  150 g Kuracie kúsky s pestrofarebnou zeleninkou, vo vlastnej šťave, podávané s dusenou ryžou

 

2. 300 g Zeleninové lasagne s bešamelom, zastrúhané parmezánom s rukolovým šalátikom 1,3,7

 

3.  300 g Miešaný šalát z jarne zeleninky, s grilovaným enciánom, so zapekanou bylinkovou bagetkou 1,7

Utorok 23. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Cibulačka s bielym vínkom a petržlenovou vňaťou
 

1.  150 g Marinovaná bravčová krkovička s bylinkami a cesnakom, podávaná s pečenými zemiakmi a červenou cibuľkou 7

 

2.  300 g Špenátové halušky so syrovo-smotanovou omáčkou, dekorované pažítkou 1,3,7

 

3.  300 g Miešaný šalát z jarne zeleninky, s grilovaným enciánom, so zapekanou bylinkovou bagetkou 1,7

Streda 24. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Brokolicový krém s krutónmi 1,7
 

1.  150 g Hovädzí Stroganov so smotanou, podávaný so zemiakovými kroketami 1,7

 

2.  350g Šišky s džemom a šľahačkou 1,3,7

 

 3.  300 g Miešaný šalát z jarne zeleninky, s grilovaným enciánom, so zapekanou bylinkovou bagetkou 1,7

Štvrtok 25. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Zemiaková polievka s párkom a sladkou paprikou
 

1.  300 g Slovenské rizoto z bravčového mäsa, mrkvy, zeleného hrášku, zastrúhané syrom s kyslou uhorkou 7

 

2. 300 g Penne Carbonara so žĺtkom, smotanou a syrom Grana Padano, dekorované petržlenovou vňaťou 1,3,7

 

3.  300 g Miešaný šalát z jarne zeleninky, s grilovaným enciánom, so zapekanou bylinkovou bagetkou 1,7

Piatok 26. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar s mäsovými knedličkami, zeleninou a rezancami 1,3,7
 
 

1. 150g Kurací paprikáš na cibuľke a cesnaku, pripravený so sladkou paprikou a cestovinovými kolienkami 1,3

 

2.  180g Pečený pangasius na čerstvých bylinkách a cesnaku, so zemiakovým pyré, šalátikom z jarnej redkvičky a šalátovej uhorky 7

 

3. 300 g Miešaný šalát z jarne zeleninky, s grilovaným enciánom, so zapekanou bylinkovou bagetkou 1,7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.