Dnes je 24. október 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 27. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Hustá zeleninová polievka s bruschettou1
 

1.  150 g Pikantný guľáš z dvoch druhov mäsa, dusený s červeným vínom, podávaný s maslovými haluškami1,3,7                  

 

2. 200 g Vyprážané šampiňóny s miešaným listovým šalátom a bylinkovým dresingom z kyslej smotany 7

 

3. 300 g Ryžový šalát s tuniakom a zeleninou4

Utorok 28. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Krém z pečeného baklažánu a chilli1
 

1.  150 g Kuracia galantina plnená  žemľovou plnkou s kuracími pečienkami a kapiou, so zemiakovou penou1,3,7

 

2.  300 g Zapekané cestoviny so syrom a šunkou, dochutené bazalkou 1,3,7

 

3.  300 g Ryžový šalát s tuniakom a zeleninou4

Streda 29. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar s ryžou a zeleným hráškom                                                                                        
 

1.  150 g Bravčový závitok plnený údeným syrom, slaninou a červenou cibuľou, podávaný s pečeným zemiakovým suflé1,3

 

2.  350 g Kysnutý koláč s ovocím a drobeničkou, posypaný vanilkovým cukrom1,3,7

 

 3.  300 g Ryžový šalát s tuniakom a zeleninou4

Štvrtok 30. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Šošovicová mliečna polievka so zemiakmi 1,7                                                    
 

1.  150 g Konfitované kuracie stehná na cibuľkovej marmeláde, s varenými zemiakmi                                                         

 

2.  300 g Domáce syrové lasagne, prekladané rajčinami a bešamelom, zdobené rukolovým šalátom 1,3,7

 

3.  300 g Ryžový šalát s tuniakom a zeleninou4

Piatok 31. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Číra hubová polievka s pažítkou                                                                                    
 
 

1. 130 g Rybacia fáš so zemiakovo-cesnakovým pyré 4,7                                                       

 

2.  300 g Bryndzové halušky so slaninou1,3,7

 

3. 300 g Ryžový šalát s tuniakom a zeleninou4


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.