Dnes je 31. august 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

Okrem denného menu si v našej reštaurácii môžete pochutiť na našom  Á la carte menu.

Pondelok 31.08.

Polievka: | 0,25 l | Tradičná zeleninová polievka s haluškami

1. 150 g | Kuracie prsia s grilovanou zeleninou a bazalkovým pestom a pečenými zemiakmi 1, 3, 7

 

2. 250 g | Kuskus s rattouille zeleninou 1, 3, 7

 

3. 350 g | Miešaný šalát s kúskami grilovaných kuracích pŕs s dipom tzatziky a bylinková bageta 1, 3, 7, 9

 
Dezert: 80 g Vanilková panna cota s mätou 7

Utorok 01. 09.

Polievka:

1.

 

2.

 

3.

 

Dezert:  

Streda 02. 09.

Polievka: 0,25 l Brokolicový krém
1.
150 g | Kurací steak marínovaný v bielom jogurte s maslovými zemiakmi a mladou cibuľkou 1, 3, 7
2.

250 g | Gnocchi s grilovanou zeleninou, parmezánom a sviežimi cherry paradajkami

3.

350 g | Miešaný šalát s kúskami grilovaných kuracích pŕs s dipom tzatziky a bylinková bageta 1, 3, 7, 9

Dezert: 80 g  Vanilková panna cota s mätou 7

Štvrtok 03. 09.

Polievka:   0,25 l Šošovicová na kyslo so zemiakmi a domácim chlebom
1.

150 g | Bravčový bôčik marinovaný v bylinkách, dusená kyslá kapusta a domáca parená knedľa 1, 3, 7

2.

250 g | Zapekané palacinky s bielou špargľou v paradajkovej omáčke s mozzarelou 1, 3, 7

3.

350 g | Miešaný šalát s kúskami grilovaných kuracích pŕs s dipom tzatziky a bylinková bageta 1, 3, 7, 9

Dezert: 80 g Vanilková panna cota s mätou 7

Piatok 04. 09.

Polievka: 0,25 l Jemná rybacia polievka so cherry paradajkami a feniklom
1. 150 g | Steak z bravčovej krkovičky na mätovo-orechovej marináde s ryžou a grilovanou zeleninou 8
2. 300 g | Domáce škoricové lievance s dusenými jablkami a zázvorom 1, 3, 7
3. 350 g | Miešaný šalát s kúskami grilovaných kuracích pŕs s dipom tzatziky a bylinková bageta 1, 3, 7, 9
Dezert: 80 g  Vanilková panna cota s mätou 7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.