Dnes je 25. apríl 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Utorok 22.04.2014

Polievka: 0,25l Ukrajinský boršč so smotanou 7
1.

245g Vyprážané vykostené kuracie stehno v parížskom cestíčku s cesnakom, kari, podávané so zemiakovým pyré a smotanovo-bylinkovým dressingom  1,3,7

2.

330g Pečený Encián v lístkovom ceste preliaty domácou tatárskou omáčkou, podávaný s opekanými varenými baby zemiakmi premiešanými s blanšírovaným restovaným kelom, dochutené cesnakom, bylinkami a červenou cibuľou 1,3,7

3.

350g Mix listových šalátov premiešaný s čerstvou nakrájanou paprikou, paradajkami, šalátovými uhorkami, podávaný s grilovanými kúskami kuracích pŕs, smotanovo-bylinkovým dressingom a s pečivovými krutónmi 1,3,7

Streda 23.04.2014

Polievka: 0,25l Kačací vývar s rezancami a zeleninou  1,3,7
1.

160g  Pomaly pečené kúsky z bravčového pliecka so zeleninou na portskom víne, podávané s ryžou Basmati a malým listovým šalátom  7

2.
330g  Bryndzové zemiakové halušky so smotanou a opečenou slaninou 1,3,7
3.

350g Mix listových šalátov premiešaný s čerstvou nakrájanou paprikou, paradajkami, šalátovými uhorkami, podávaný s grilovanými kúskami kuracích pŕs, smotanovo-bylinkovým dressingom a s pečivovými krutónmi 1,3,7

Štvrtok 24.04.2014

Polievka: 0,25l Šampiňónový krém s krutónmi 1,3,7 
1.

150g  Zapekané kuracie prsia s brokolicou, syrom Eidam, preliate omáčkou demiglace dochutenou slaninou, cesnakom, horčicou, zjemnenou maslom, podávané s ½ opekané baby zemiaky ½ ryža 7,10

2.

350g  Na Srbský spôsob pečený slaný kysnutý koláč z tvarohom, slaninou, červenou cibuľou, kôprom, olivovým olejom, čiernymi olivami, tymianom, podávaný s malým listovým šalátom a smotanovým dressingom  1,3,7

3.

350g Mix listových šalátov premiešaný s čerstvou nakrájanou paprikou, paradajkami, šalátovými uhorkami, podávaný s grilovanými kúskami kuracích pŕs, smotanovo-bylinkovým dressingom a s pečivovými krutónmi 1,3,7

Piatok 25.04.2014

Polievka: 0,25l Šošovicová polievka na kyslo so zemiakmi a párkom
1.

160g Grilované rezančeky z kuracích pŕs, hovädzej sviečkovice, marinované deň vopred v zmesi korenia, čerstvých nasekaných byliniek, premiešané so sauce z pomodora, demiglace, cibule, papriky, rajčín, póru, podávané s ryžou Basmati a malým listovým šalátom  7,10

2.

330g Cestoviny penne podávané premiešané so syrovo-smotanovou omáčkou, restovanou Pražskou šunkou, brokolicou, kukuricou a dozdobené lístkami čerstvej rukoly  1,3,7

3.

350g Mix listových šalátov premiešaný s čerstvou nakrájanou paprikou, paradajkami, šalátovými uhorkami, podávaný s grilovanými kúskami kuracích pŕs, smotanovo-bylinkovým dressingom a s pečivovými krutónmi 1,3,7

 


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.