Dnes je 26. apríl 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

Okrem denného menu si v našej reštaurácii môžete pochutiť na našom  Á la carte menu.

Pondelok 27.04.

Polievka: 0,25 l Bryndzová polievka                         

1. 150 g Grilovaná bravčová krkovička s pečeným cesnakom a tlačenými zemiakmi s jarnou cibuľkou

 

2. 250 g  Risotto s ryže Arborio a sladkého jarného hrášku

 

3. 350 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny s kúskami tuniaka v olivovom oleji  a citrónovým  kôprom

 
Dezert: 80 g Francúzka citrónová torta

Utorok 28. 04.

Polievka: 0,25 l Kačací vývar s celestínskymi rezancami a zeleninou julienne

1.

150 g Kuracie prsia  zapečené v bielom jogurte na rozmarínových zemiakoch

2.

 150 g Grilovaná hliva ustricová s cukinovým ragú

3.

 350 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny s kúskami tuniaka v olivovom oleji  a citrónovým  kôprom

Dezert: 80 g Francúzka citrónová torta

Streda 29. 04.

Polievka: 0,25 l Domáca krúpková polievka s údeninou               
1.

150 g Bravčová panenka preliata omáčkou demi - glace s tvarohovo-žihľavovou štrúdľou  

2.

250 g Domáce špenátové halušky so syrovou omáčkou quattro formaggi

3.

 350 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny s kúskami tuniaka v olivovom oleji  a citrónovým  kôprom

Dezert: 80 g Francúzka citrónová torta

Štvrtok 30. 04.

Polievka:   0,25 l Jemná rybacia polievka s cherry paradajkami a feniklom                                                                    
1.

150 g Hovädzie stehno na námornícky spôsob s tarhoňou 

2.

150 g Domáci zemiakový koláč s jarnou bryndzou a pažítkou

3.

 350 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny s kúskami tuniaka v olivovom oleji  a citrónovým  kôprom

Dezert: 80 g Francúzka citrónová torta        

Piatok 01. 05.

Sviatok
1.

 

2.

 

3.

 

Dezert: 


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.