Dnes je 1. apríl 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

Okrem denného menu si v našej reštaurácii môžete pochutiť na našom Veľkonočnom menu a  Á la carte menu.

Pondelok 30. 3.

Polievka: 0,25 l Kapustová polievka so zemiakmi a klobásou 1,3                                          
1.

150 g Kurací stroganov s čerstvými šampiňónmi, zjemnený smotanou, dusená ryža   

2.

300 g Indické zeleninové ragú s brokolicou, karfiolom, červenou paprikou, šošovicou a fazuľovými lúskami, dochutené kokosovým mliekom a čili, varené zemiaky 7

3.
300 g Šalát s avokádom a píniovými orieškami podávaný s domácim chlebom 1,8
Dezert: 80 g  Domáce šúľance, preliate maslom a makovou posýpkou 1,3,7       

Utorok 31. 3.

Polievka: Cícerová polievka s maslovým cesnakom 1,3
1.

150 g  Grilované medailóniky z bravčovej panenky na šípkovej omáčke, karlovarská knedľa 1,3,7

2.

 300 g Domáce lasagne s bolonskou omáčkou a rukolovým šalátom  1,3,7

3.

300 g Šalát s avokádom a píniovými orieškami podávaný s domácim chlebom 1,8

Dezert: 80 g  Domáce šúľance, preliate maslom a makovou posýpkou 1,3,7    

Streda 1. 4.

Polievka: 0,25 l Hovädzí vývar s fridátovými rezancami a zeleninou 1,3                         
1.

150 g Pošírovaný pangasius na čerstvých bylinkách a cesnaku, pučené zemiaky 1,3,7

2.

300 g Domáce lievance s dusenými jabĺčkami a zázvorom 1,3,7

3.

300 g Šalát s avokádom a píniovými orieškami podávaný s domácim chlebom 1,8

Dezert: 80 g  Domáce šúľance, preliate maslom a makovou posýpkou 1,3,7      

Štvrtok 2. 4.

Polievka:   0,25 l Hráškový krém s bylinkovými krutónmi 1,3                                                                           
1.

150 g Hovädzí tokáň na červenom víne s dusenou ryžou 1,3,7

2.

300 g Krémové hubové rizoto na bielom víne s parmezánom a bylinkami 1,3,7

3.

300 g Šalát s avokádom a píniovými orieškami podávaný s domácim chlebom 1,8

Dezert: 80 g Domáce šúľance, preliate maslom a makovou posýpkou 1,3,7          

Piatok 5. 4.

Sviatok

Veľkonočné menu

 
 

 

 

 

   
 


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.