Dnes je 31. október 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 3. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Kuracia polievka s kari korením a kokosovým mliekom 7                                                                                 
 

1.  150 g Hovädzia nožina pomaly dusená, podávaná s domácimi steakovými hranolkami                  

 

2. 300 g Cuketové rizoto s kozím syrom a čerstvými bylinkami, zastrúhané parmezánom 7

 

3. 300 g Ľadový šalát  s restovanými kuracími rezančekmi, sezamom, reďkvičkou, uhorkami a koriandrovo-limetkovým dresingom s jogurtom 7,11

Utorok 4. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Polievka z červenej cibuľky, s kyslou smotanou 7
 

1.  180 g Bravčová krkovička s kosťou pečená, preliata omáčkou demi glace, podávaná s bavorskými zemiakmi

 

2.  300 g Domáce gnocchi s restovanou hlivou ustricovou, zelerom sedano,červenou cibuľkou a mascarpone 1,3,7

 

3. 300 g Ľadový šalát  s restovanými kuracími rezančekmi, sezamom, reďkvičkou, uhorkami a koriandrovo-limetkovým dresingom s jogurtom 7,11

Streda 5. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Kurací vývar s koreňovou zeleninou                                                                                       
 

1.  150 g Kuracie prsia zapekané s ananásom,  syrom a šunkou, podávané na dusenej ryži, preliate  výpekom7                                                                                                                                                              

 

2.  300 g Domáce pirohy plnené slivkovým lekvárom, podávané s orechmi, opraženou strúhankou a maslom1,3,7,8

 

3. 300 g Ľadový šalát  s restovanými kuracími rezančekmi, sezamom, reďkvičkou, uhorkami a koriandrovo-limetkovým dresingom s jogurtom 7,11

Štvrtok 6. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Bylinková krémová polievka s krutónmi 1,7                                               
 

1.  180 g Dusené kuracie stehno na cesnaku s bielym vínom, restovanými fazuľkami, slaninou
a pečenými zemiakmi                                                                                                                                            

 

2.  300 g Granadírsky pochod s kyslou uhorkou 1,3,7

 

3. 300 g Ľadový šalát  s restovanými kuracími rezančekmi, sezamom, reďkvičkou, uhorkami a koriandrovo-limetkovým dresingom s jogurtom 7,11

Piatok 7. 11. 2014

Polievka: 0,25 l Bryndzová polievka s vyprážanou cibuľkou 7                                                                                   
 
 

1. 150 g Bravčove ragú s estragónom, na smotanovej omáčke s dijonskou horčicou,
podávané s pučenými zemiakmi  a restovaným pórom7                                                      

 

2.  300 g Domáce špagety v paradajkovej omáčke, s bazalkou a zastrúhané parmezánom1,3

 

3. 300 g Ľadový šalát  s restovanými kuracími rezančekmi, sezamom, reďkvičkou, uhorkami a koriandrovo-limetkovým dresingom s jogurtom 7,11


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.