Dnes je 25. január 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

 

Pondelok 26. 1.

Polievka: 0,25 l Zeleninová polievka so špenátovými haluškami 1,3,7                                                                                    
1.

150 g Bravčový plátok preliaty šampiňónovou omáčku s dusenou ryžou 

2.

300 g Brokolica vyprážaná v parížskom cestíčku, dochutenom karí korením a cesnakom, so zemiakovo-mrkvovým pyré a smotanovým dressingom 1,3,7

3.
300 g Cviklový šalát s mrkvou, sterilizovanou uhorkou a hráškom, dochutený olivovým olejom,  podávaný s kúskami kuracieho mäsa a bylinkovo–cesnakovým dressingom 7
Dezert: 80 g  Pomarančová panna cotta 7              

Utorok 27. 1.

Polievka: Frankfurtská polievka 1
1.

150 g Chili con carne podávané s varenými zemiakmi a petržlenovou vňaťou

2.

 300 g  Domáce bryndzové pirohy s kyslou smotanou, opraženou cibuľou a slaninou 1,3,7

3.

 300 g Cviklový šalát s mrkvou, sterilizovanou uhorkou a hráškom, dochutený olivovým olejom,  podávaný s kúskami kuracieho mäsa a bylinkovo–cesnakovým dressingom 7

Dezert: 80 g   Pomarančová panna cotta 7      

Streda 28. 1.

Polievka: 0,25 l Kelová polievka so zemiakmi                                                     
1.

150 g Kurací steak  so smotanovo-nivovou omáčkou a bylinkovou ryžou 7       

2.

300 g Domáce moravské  tvarohové koláče 1,3,7

3.

300 g Cviklový šalát s mrkvou, sterilizovanou uhorkou a hráškom, dochutený olivovým olejom,  podávaný s kúskami kuracieho mäsa a bylinkovo–cesnakovým dressingom 7

Dezert: 80 g   Pomarančová panna cotta 7       

Štvrtok 29. 1.

Polievka:   0,25 l Provensálska paradajková polievka s mozzarellou 7                                                                                                    
1.

150 g Grilovaná bravčová panenska s restovanými fazuľovými strukmi na cesnaku a pučenými zemiakmi s pažítkou 

2.

300 g Zeleninové rizoto dochutené bylinkami a posypané strúhaným syrom 7

3.

300 g Cviklový šalát s mrkvou, sterilizovanou uhorkou a hráškom, dochutený olivovým olejom,  podávaný s kúskami kuracieho mäsa a bylinkovo–cesnakovým dressingom 7

Dezert: 80 g   Pomarančová panna cotta 7        

Piatok 30. 1.

Polievka: 0,25 l Zemiaková polievka s cuketou 1,7                                                                       
 
1.

150 g Tradičný maďarský guláš z bravčového pliecka s maslovými haluškami 1,3,7        

2.

300 g Makaróny s neapolskou paradajkovou omáčkou a hoblinami parmezánu 1,3,7

3. 300 g Cviklový šalát s mrkvou, sterilizovanou uhorkou a hráškom, dochutený olivovým olejom,  podávaný s kúskami kuracieho mäsa a bylinkovo–cesnakovým dressingom 7
Dezert: 80 g   Pomarančová panna cotta 7       


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.