Dnes je 22. október 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 20. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Karfiolový krém s pangrotatou7
 

1.  150 g Morčací špíz s pestrou zeleninou a pečeným plneným zemiakom s bryndzou a bielym jogurtom 7                   

 

2. 300 g Ricotové placky s paradajkovou omáčkou a ľahkým šalátom1,3,7

 

3.  330 g Cestovinový šalát s olivami, mozzarelou, kukuricou, čerstvou bazalkou, zeleninou a olivovým olejom 1,3,7

Utorok 21. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Polievka z hnedej  fazule s klobásou
 

1.  150 g Segedínsky guláš s domácou varenou knedľou 1,3,7

 

2.  180 g Kuracie stehno pečené s dusenou ryžou a ovocným kompótom 

 

3.  330 g Cestovinový šalát s olivami, mozzarelou, kukuricou, čerstvou bazalkou, zeleninou a olivovým olejom 1,3,7

Streda 22. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Tekvicový krém s domácim chlebom 1,3,7
 

1.  150 g Dusené kuracie prsia so zeleninovým kuskusom a lahodnou omáčkou  

 

2.  300 g Domáce široké rezance s tvarohom a hrozienkami, posypané práškovým cukrom1,3,7

 

 3.  330 g Cestovinový šalát s olivami, mozzarelou, kukuricou, čerstvou bazalkou, zeleninou a olivovým olejom 1,3,7

Štvrtok 23. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Kelová polievka so slaninou a zemiakmi                                                        
 

1.  150 g Bravčová porchetta s chrenov -zemiakovým pyré 7

 

2.  300 g Dusená brokolica, preliata nivovou omáčkou s blanšírovanými paradajkami 7

 

3.  330 g Cestovinový šalát s olivami, mozzarelou, kukuricou, čerstvou bazalkou, zeleninou a olivovým olejom 1,3,7

Piatok 24. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Guľášová polievka s domácim chlebom                                                                                    
 
 

1. 130 g Rybie filé na masle s bylinkami, podávané s cviklovo-zemiakovým pyré 7                                                           

 

2.  300 g Špagety s restovanými hubami a tymianom, dochutené bielym vínom, ozdobené petržlenovou vňaťou a strúhaným parmezánom 1,3,7

 

3. 330 g Cestovinový šalát s olivami, mozzarelou, kukuricou, čerstvou bazalkou, zeleninou a olivovým olejom 1,3,7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.