Dnes je 3. marec 2015
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu 

 

Pondelok 2. 3.

Polievka: 0,25 l Držková polievka so zemiakmi 1                                                                 
1.

150 g Kuracie prsia grilované na rozmaríne a cesnaku, podávané na zelenine ratatouille, s dusenou ryžou a preliate horčicovou omáčkou  1,3,7

2.

300 g Domáce špagety Carbonara servírované s brokolicou 1,3,7

3.
300 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny  s kúskami tuniaka v olivovom oleji, dochutený citrónom a kôprom 4
Dezert: 80 g Marinovaný ananás s mätou a domácou šľahačkou 7          

Utorok 3. 3.

Polievka: Cícerová polievka s maslovým cesnakom 1,3,7
1.

150 g  Grilované rezančeky z dvoch druhov mäsa (kuracie, bravčové) na omáčke demi glace, podávané s hráškovou ryžou 1

2.

 300 g Ricotové placky preliate paradajkovou omáčkou, dochutené bazalkou 1,3,7

3.

300 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny  s kúskami tuniaka v olivovom oleji, dochutený citrónom a kôprom 4

Dezert: 80 g Marinovaný ananás s mätou a domácou šľahačkou 7    

Streda 4. 3.

Polievka: 0,25 l Hrachová polievka so zemiakmi 1                                         
1.

150 g Restované bravčové karé na srbsky spôsob s varenými zemiakmi, maslom a petržlenovou vňaťou

2.

300 g Zapekané palacinky s tvarohom a nutellou, preliate ovocným sirupom 1,3,7

3.

300 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny  s kúskami tuniaka v olivovom oleji, dochutený citrónom a kôprom 4

Dezert: 80 g Marinovaný ananás s mätou a domácou šľahačkou 7    

Štvrtok 5. 3.

Polievka:   0,25 l Francúzska cibuľová polievka s chlebovými krutónmi 1,7                                                                                          
1.

150 g Hovädzie varené podávané s chrenovou omáčkou a domácou knedľou 1,3,7

2.

300 g Zemiaková rösti plnená dusenými  kuracími pečienkami na cibuľke, podávaná so zeleninovým šalátom 1,3,7

3.

300 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny  s kúskami tuniaka v olivovom oleji, dochutený citrónom a kôprom 4

Dezert: 80 g Marinovaný ananás s mätou a domácou šľahačkou 7                

Piatok 6. 3.

Polievka: 0,25 l Talianska minestrone                                                    
 
1.

150 g Pečené morčacie špízy so zeleninou, zemiakovou kašou a cviklovým šalátom 

2.

300 g Rizoto s čerstvým baby špenátom a kúskami grilovaného kuracieho mäsa 

3. 300 g Mix zelených šalátov a čerstvej zeleniny  s kúskami tuniaka v olivovom oleji, dochutený citrónom a kôprom 4
Dezert: 80 g Marinovaný ananás s mätou a domácou šľahačkou 7    


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €, dezert 1,90 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

view my food journey on zomato!