Dnes je 2. október 2014
Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Denné menu

Pondelok 30. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Šampiňónový krém s koriandrom
 

1.  150 g Bravčový bôčik marinovaný v mede a čiernom pive, podávaný so šalátom z mladej kapusty, dusenou ryžou a petržlenovou vňaťou

 

2. 300 g Domáce stracci s blanšírovanou brokolicou, cesnakom, ančovičkami, zastrúhané parmezánom 1,4,7

 

3.  300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Utorok 31. 09. 2014

Polievka: 0,25 l Polievka z ciceru a mladého špenátu
 

1.  150 g Kuracie stehna glazúrované v demi glace s balzamikovou redukciou na zelerovom pyré 7,9

 

2.  200 g Vyprážaný karfiol v bylinkovej strúhanke s novými zemiakmi, maslom a nasekanou pažítkou1,3,7

 

3.  300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Streda 1. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Mrkvový krém so zázvorom 
 

1.  150 g Hovädzie pliecko dusené na hubách a bielom víne s domácimi restovanými šúľancami 1,3             

 

2.  300g Dukátové buchtičky s domácky urobeným vanilkovým krémom 1,3,7

 

 3.  300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Štvrtok 2. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Slepačí vývar so šunkovými knedličkami a bazalkou                                                                      
 

1.  150 g Kuracie prsia na grile, preliate omáčkou z pečenej slaninky, podávané na gratinovaných zemiakoch so smotanou 7

 

2. 300 g Špagety bolognese zastrúhané s parmezánom Grana Padano a čerstvou petržlenovou vňaťou 1,3,7,9

 

3.  300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7

Piatok 3. 10. 2014

Polievka: 0,25 l Fazuľová s klobásou a sladkou paprikou                                                                                          
 
 

1. 150 g Hovädzie dusené a la sviečková na smotane s varenou knedľou 1,3,

 

2.  150 g Lososové kroketky s tymiánom a citrónovou kôrou, na miešanom listovom šaláte so zelerom Sedano, mrkvou a sherry paradajkami 1,3,7,9

 

3. 300 g Penne s kuracím mäsom a restovaným baklažánom v paradajkovej omáčke so strúhaným syrom1,3,7


Denné menu 1. a 2. 5,80 €, denné menu 3. 5,00 €.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave.