Dnes je 21. december 2014
Kariéra Hotel Dubná Skala
Online rezervácia

Reštaurácia

Reštaurácia sa nachádza v príjemných priestoroch s celkovou kapacitou 68 miest. Jedinečná atmosféra sľubuje príjemný, neopakovateľný večer vo dvojici alebo pri príležitosti osláv či pracovných posedení.

Jedálny lístok vychádza z talianskej a časti francúzskej kuchyne, nájdete v ňom ľahko stráviteľné jedlá pripravované vždy z čerstvých sezónnych surovín. Sú nezameniteľné pre svoju prirodzenú chuť, krásu, vôňu a typickú jednoduchosť. Neopakovateľným zážitkom môže byť pre vás aj príprava jedál priamo pri stole. U nás si môžete pochutnať aj na chlebe, ktorý pečieme priamo v našej kuchyni, vyrábame aj čokoládové bonbóny, medzi nápojmi nájdete aj domáce limonády.

Originálnu vôňu a chuť dodávajú jedlám čerstvé bylinky, ktoré pestujeme priamo v priestoroch hotela. Pri príprave jedál ich majú kuchári hneď poruke. Medzi pestovanými bylinkami sú mäta, medovka, bazalka, petržlenová vňať, pažítka, tymian, koriander, majoránok, šalvia, rozmarín, estragón, ale aj citrónová tráva.

V jedálnom lístku, ktorý pravidelne dopĺňame o nové jedlá, nájdete aj bezlepkové jedlá a jedlá bez alergénov.

Otváracie hodiny:

  • pondelok až piatok
    • od 6:30 do 10:00 hod.
    • od 11:00 do 22:30 hod.
  • sobota, nedeľa
    • od 7:30 do 10:00 hod.
    • od 11:00 do 22:00 hod.

Pestré bufetové raňajky servírujeme počas pracovných dní od 6:30 do 10:00 hod., počas víkendov v čase od 7:30 do 10:00 hod.

Ranné hodiny môžete využiť na pracovné stretnutie a nájsť si vo svojom nabitom pracovnom programe čas na schôdzku s obchodnými partnermi. V prípade záujmu môžeme pre vás pripraviť biznis raňajky v samostatnom salóniku s wi-fi pripojením, súkromie je samozrejmosťou.

Denné menu pozostáva z dvoch chodov a podávame ho každý pracovný deň v čase od 11:00 do 14:00 hod. Cena denného menu je 5,80 €.

V minulosti vychýrená Vináreň Dubná Skala v priestoroch reštaurácie ožíva i dnes. Z bohatej ponuky kvalitných vín si vyberie každý. Profesionálny someliér ochotne predstaví jednotlivé vína a poradí pri ich výbere.