Aktuálne otváracie hodiny

Reštauračné služby aktuálne poskytujeme v priestoroch salónika Conference spojeného s Kaviarňou, a to denne, aj počas víkendov a sviatkov v čase od 11:00 do 22:00 hod.

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik menu 8,90 €  |  Light Menu 8,90 €  |  Business Menu 9,90 €  | Polievka - v cene  | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 03.08.

POLIEVKA: 0,25 l Zemiaková s klobáskou a čerstvým majoránom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Jemne pikantný hovädzí kotlíkový guláš na čiernom pive s čerstvým domácim zemiakovým chlebom 1,3,7

 

LIGHT 300 g  |  Šalát Caprese zo cherry paradajok a šťavnatej mozzarelly, prepojený bazalkovým pestom s restovanými píniovými orieškami 7,8

 

BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenka so slivkovo-rozmarínovou omáčkou a jemným hráškovo-zemiakovým pyré 7

 DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Utorok 04.08.

POLIEVKA: 0,25 l Kukuricový krém s chilli a chrumkavým nachos 1,3,7

KLASIK 300 g  |  Linguine Bolognese prevoňané čerstvou bazalkou a voňavým vyzretým parmezánom 1,3,7,9

 

LIGHT 300 g  |  Cuketovo-zemiakové placky s bylinkovou ricottou 1,3,7

 

BUSINESS 150 g  |  Hovädzie azu zo sviečkovej a čerstvej zeleniny s pečenou jazmínovou ryžou 3,6,11

 DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Streda 05.08.

POLIEVKA: 0,25 l Tradičná fazuľová polievka s údeným kolenom 1,3,7

KLASIK 250 g  |  Smažené kuracie stehienka v cornflakes s batatovými hranolkami a šalátikom coleslaw 1,3,7,9

 

LIGHT 300 g  |  Rizoto Nero zo sépiového farbiva s grilovanými morskými plodmi na cesnakovom masle prevoňanými čerstvou petržlenovou vňatkou. 2,7,14

 

BUSINESS 180 g  |  Pomaly dusené králičie stehno na smotane s domácou karlovarskou knedľou 1,3,7,9,10

 DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Štvrtok 06.08.

POLIEVKA: 0,25 l Batatový krém so zázvorom, zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Pikantná kuracia panvička s čerstvou zeleninou, šampiňónmi, chrumkavými orieškami a dusenou jazmínovou ryžou 8,10

 

LIGHT 300 g  |  Penne aglio olio s grilovanými cherry rajčinami, píniovými orieškami, vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 1,3,7,8

 

BUSINESS 150 g  |  Teľací viedenský rezeň s jemným zemiakovým pyré a sviežim uhorkovo-mätovým šalátikom 1,3,7

 DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Piatok 07.08.

POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar so zeleninou a fridátovými rezancami 1,3,7

KLASIK 300 g  |  Domáce dukátové buchtičky s jemným vanilkovým krémom a čerstvými jahodami 1,3,7

 

LIGHT 150 g  |  Encián pečený v lístkovom ceste podávaný na zeleninovom šaláte s bazalkovým pestom 1,3,7,8

 

BUSINESS 150 g  |  Pečený losos na bylinkách s grilovanou zeleninou a jemnou holandskou omáčkou 3,4,7

 DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Sezónne menu

 

Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu. 

 

  • Pondelok 03.08.

    POLIEVKA: 0,25 l Zemiaková s klobáskou a čerstvým majoránom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Jemne pikantný hovädzí kotlíkový guláš na čiernom pive s čerstvým domácim zemiakovým chlebom 1,3,7

     

    LIGHT 300 g  |  Šalát Caprese zo cherry paradajok a šťavnatej mozzarelly, prepojený bazalkovým pestom s restovanými píniovými orieškami 7,8

     

    BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenka so slivkovo-rozmarínovou omáčkou a jemným hráškovo-zemiakovým pyré 7

     DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Utorok 04.08.

    POLIEVKA: 0,25 l Kukuricový krém s chilli a chrumkavým nachos 1,3,7

    KLASIK 300 g  |  Linguine Bolognese prevoňané čerstvou bazalkou a voňavým vyzretým parmezánom 1,3,7,9

     

    LIGHT 300 g  |  Cuketovo-zemiakové placky s bylinkovou ricottou 1,3,7

     

    BUSINESS 150 g  |  Hovädzie azu zo sviečkovej a čerstvej zeleniny s pečenou jazmínovou ryžou 3,6,11

     DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Streda 05.08.

    POLIEVKA: 0,25 l Tradičná fazuľová polievka s údeným kolenom 1,3,7

    KLASIK 250 g  |  Smažené kuracie stehienka v cornflakes s batatovými hranolkami a šalátikom coleslaw 1,3,7,9

     

    LIGHT 300 g  |  Rizoto Nero zo sépiového farbiva s grilovanými morskými plodmi na cesnakovom masle prevoňanými čerstvou petržlenovou vňatkou. 2,7,14

     

    BUSINESS 180 g  |  Pomaly dusené králičie stehno na smotane s domácou karlovarskou knedľou 1,3,7,9,10

     DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Štvrtok 06.08.

    POLIEVKA: 0,25 l Batatový krém so zázvorom, zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Pikantná kuracia panvička s čerstvou zeleninou, šampiňónmi, chrumkavými orieškami a dusenou jazmínovou ryžou 8,10

     

    LIGHT 300 g  |  Penne aglio olio s grilovanými cherry rajčinami, píniovými orieškami, vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 1,3,7,8

     

    BUSINESS 150 g  |  Teľací viedenský rezeň s jemným zemiakovým pyré a sviežim uhorkovo-mätovým šalátikom 1,3,7

     DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Piatok 07.08.

    POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar so zeleninou a fridátovými rezancami 1,3,7

    KLASIK 300 g  |  Domáce dukátové buchtičky s jemným vanilkovým krémom a čerstvými jahodami 1,3,7

     

    LIGHT 150 g  |  Encián pečený v lístkovom ceste podávaný na zeleninovom šaláte s bazalkovým pestom 1,3,7,8

     

    BUSINESS 150 g  |  Pečený losos na bylinkách s grilovanou zeleninou a jemnou holandskou omáčkou 3,4,7

     DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu.