Otváracie hodiny reštaurácie

 

Pracovné dni

06:30 až 10:00   raňajky, biznis raňajky  |  11:00 až 14:00  denné menu, Á la carte |  14:00 až 22:30  Á la carte

Víkendy a sviatky

07:30 až 10:00   raňajky, biznis raňajky  |  11:00 až 22:00   Á la carte

 

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si v našom príjemnom prostredí môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z troch prevedení Klasik, Light alebo Business a ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik 8,90 €  |  Light 8,90 € |  Business 9,90 € | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 27.01.

POLIEVKA: 0,25 l Karfiolový krém s pažítkou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Šťavnatá bravčová sekaná prevoňaná bylinkami s omáčkou z čerstvého kôpru a varenými zemiakmi preliatými prepusteným maslom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Zelerovo - jablkový šalát Waldorf s pečeným hroznom a vlašskými orechmi, prepojený jemným jogurtovo - medovým dresingom 7,8,9,10

BUSINESS 300 g  |  Domáce gnocchi s výrazným dubákovým ragú a filetovanými kačacímí prsiami 1,3,7

 DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

Utorok 28.01.

POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica zjemnená smotanou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Kuracie Red Curry z vykostených stehien s jazmínovou ryžou a grilovanou cuketou 1,7

LIGHT 150 g  |  Pražená ryža s krevetami, prekladanou omeletou a zeleninou, zvýraznená limetkovou šťavou, chilli a koriandrom 1,2,3,7,14

BUSINESS 200 g  |  Domáci burger s trhaným bravčovým mäsom, šalotkovým chutney v balsamicovej redukcii, zemiakové hranolky a svieži šalátik Coleslaw 1,3,7

 DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

Streda 29.01.

POLIEVKA: 0,25 l Tradičné maďarské Halászlé 1,4

KLASIK 300 g  |  Kuracie prsia v syrovom cestíčku s mandľovými lupeňmi, jemným zemiakovým pyré a paradajkovým šalátikom s čerstvou bazalkou 1,3,7,8

LIGHT 300 g  |  Lososové lasagne s čerstvým špenátom zapečené syrom mozzarella s coulisom z lúpaných paradajok 1,3,4,7

BUSINESS 150 g  |  Jemne pikantný teľací guláš s domácou karlovarskou knedľou a viedenskou cibuľkou 1,3,7

 DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

Štvrtok 30.01.

POLIEVKA: 0,25 l Domáca hŕstková so slaninkou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Sviečková na smotane s domácou parenou knedľou a brusnicovým džemom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Krémové špargľové risotto s vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 7

BUSINESS 150 g  |  Kuracie ramienko pečené na bylinkách s Violet zeleninovým pyré a glazovanou zeleninou 7

 DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

Piatok 31.01.

POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s rezancami a pečeňovými haluškami 1,3,7,9

KLASIK 150 g  |  "Fish and Chips" vyprážaná treska v pivnom cestičku s hranolkami a sviežim limetkovým dresingom 1,3,4,7,10

LIGHT 150 g  |  Teľacie šašliky s uhorkovým tzatzikovým dresingom prevoňaným čerstvou mätou a tradičným gréckym šalátom 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenská s roquefortovou omáčkou a ryžovo cviklovými Arancianmi 1,7

 DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

Sezónne menu

Fašiangové menu

Tar-tar z hovädzieho špiku so šalotkovým konfitom, cícerovým pyré a pečivom 1,3,7 (80g)  
3,80 €

Dubákový krém s mliečnym cappuccinom a slaninovým prachom 1,3,7 (0,25l)
4,80 €

Jahňacia kotletka v mandľovo - cviklovej kruste so zemiakovým závinom a mätovou omáčkou 1,3,7,8  (200g) 
24,80 €

Tartaletka s gaštanovým mascarpone krémom a malinovým coulisom 1,3,7 (100g)
3,80 €

Cena za kompletné štvorchodové menu 28 €.

  • Pondelok 27.01.

    POLIEVKA: 0,25 l Karfiolový krém s pažítkou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Šťavnatá bravčová sekaná prevoňaná bylinkami s omáčkou z čerstvého kôpru a varenými zemiakmi preliatými prepusteným maslom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Zelerovo - jablkový šalát Waldorf s pečeným hroznom a vlašskými orechmi, prepojený jemným jogurtovo - medovým dresingom 7,8,9,10

    BUSINESS 300 g  |  Domáce gnocchi s výrazným dubákovým ragú a filetovanými kačacímí prsiami 1,3,7

     DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

  • Utorok 28.01.

    POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica zjemnená smotanou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Kuracie Red Curry z vykostených stehien s jazmínovou ryžou a grilovanou cuketou 1,7

    LIGHT 150 g  |  Pražená ryža s krevetami, prekladanou omeletou a zeleninou, zvýraznená limetkovou šťavou, chilli a koriandrom 1,2,3,7,14

    BUSINESS 200 g  |  Domáci burger s trhaným bravčovým mäsom, šalotkovým chutney v balsamicovej redukcii, zemiakové hranolky a svieži šalátik Coleslaw 1,3,7

     DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

  • Streda 29.01.

    POLIEVKA: 0,25 l Tradičné maďarské Halászlé 1,4

    KLASIK 300 g  |  Kuracie prsia v syrovom cestíčku s mandľovými lupeňmi, jemným zemiakovým pyré a paradajkovým šalátikom s čerstvou bazalkou 1,3,7,8

    LIGHT 300 g  |  Lososové lasagne s čerstvým špenátom zapečené syrom mozzarella s coulisom z lúpaných paradajok 1,3,4,7

    BUSINESS 150 g  |  Jemne pikantný teľací guláš s domácou karlovarskou knedľou a viedenskou cibuľkou 1,3,7

     DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

  • Štvrtok 30.01.

    POLIEVKA: 0,25 l Domáca hŕstková so slaninkou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Sviečková na smotane s domácou parenou knedľou a brusnicovým džemom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Krémové špargľové risotto s vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 7

    BUSINESS 150 g  |  Kuracie ramienko pečené na bylinkách s Violet zeleninovým pyré a glazovanou zeleninou 7

     DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

  • Piatok 31.01.

    POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s rezancami a pečeňovými haluškami 1,3,7,9

    KLASIK 150 g  |  "Fish and Chips" vyprážaná treska v pivnom cestičku s hranolkami a sviežim limetkovým dresingom 1,3,4,7,10

    LIGHT 150 g  |  Teľacie šašliky s uhorkovým tzatzikovým dresingom prevoňaným čerstvou mätou a tradičným gréckym šalátom 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenská s roquefortovou omáčkou a ryžovo cviklovými Arancianmi 1,7

     DEZERT: Medovo-orechová" Baklava" 1,3,7,8

  • Sezónne menu

    Fašiangové menu

    Tar-tar z hovädzieho špiku so šalotkovým konfitom, cícerovým pyré a pečivom 1,3,7 (80g)  
    3,80 €

    Dubákový krém s mliečnym cappuccinom a slaninovým prachom 1,3,7 (0,25l)
    4,80 €

    Jahňacia kotletka v mandľovo - cviklovej kruste so zemiakovým závinom a mätovou omáčkou 1,3,7,8  (200g) 
    24,80 €

    Tartaletka s gaštanovým mascarpone krémom a malinovým coulisom 1,3,7 (100g)
    3,80 €

    Cena za kompletné štvorchodové menu 28 €.