Aktuálne otváracie hodiny

Reštauračné služby aktuálne poskytujeme v priestoroch salónika Conference spojeného s Kaviarňou, a to denne, aj počas víkendov a sviatkov v čase od 11:00 do 22:00 hod.

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik menu 8,90 €  |  Light Menu 8,90 €  |  Business Menu 9,90 €  | Polievka - v cene  | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 21.09.

POLIEVKA: 0,25 l Zemiaková s klobáskou a čerstvým majoránom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Jemne pikantný hovädzí kotlíkový guláš na čiernom pive s čerstvým domácim zemiakovým chlebom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Šalát Caprese zo cherry paradajok a šťavnatej mozzarelly, prepojený bazalkovým pestom s restovanými píniovými orieškami 7,8

BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenka so slivkovo - rozmarínovou omáčkou a jemným hráškovo - zemiakovým pyré 7

DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Utorok 22.09.

POLIEVKA: 0,25 l Kukuricový krém s chilli a chrumkavým nachos 1,3,7

KLASIK 300 g  |  Linguine Bolognese prevoňané čerstvou bazalkou a voňavým vyzretým parmezánom 1,3,7,9

LIGHT 300 g  |  Cuketovo - zemiakové placky s bylinkovou ricottou 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Hovädzie azu zo sviečkovej a čerstvej zeleniny s pečenou jazmínovou ryžou 3,6,11

DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Streda 23.09.

POLIEVKA: 0,25 l Tradičná fazuľová s údeným kolenom 1,3,7

KLASIK 250 g  |  Smažené kuracie stehienka v cornflakes s batatovými hranolkami a šalátikom coleslaw 1,3,7,9

LIGHT 300 g  |  Rizoto Nero zo sépiového farbiva s grilovanými morskými plodmi na cesnakovom masle prevoňanými čerstvou petržlenovou vňatkou 2,7,14

BUSINESS 180 g  |  Pomaly dusené králičie stehno na smotane s domácou karlovarskou knedľou 1,3,7,9,10

DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Štvrtok 24.09.

POLIEVKA: 0,25 l Batatový krém so zázvorom, zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Pikantná kuracia panvička s čerstvou zeleninou, šampiňónmi, chrumkavými orieškami a dusenou jazmínovou ryžou 8,10

LIGHT 300 g  |  Penne aglio olio s grilovanými cherry rajčinami, píniovými orieškami, vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 1,3,7,8

BUSINESS 150 g  |  Bravčové líčka na burgúnsky spôsob so zemiakovými rostami 1,3,7

DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Piatok 25.09.

POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar so zeleninou a fridátovými rezancami 1,3,7

KLASIK 300 g  |  Domáce dukátové buchtičky s jemným vanilkovým krémom a čerstvými jahodami 1,3,7

LIGHT 150 g  |  Encián pečený v lístkovom ceste podávaný na zeleninovom šaláte s bazalkovým pestom 1,3,7,8

BUSINESS 150 g  |  Pečený losos na bylinkách s grilovanou zeleninou a jemnou holandskou omáčkou 3,4,7

DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

Sezónne menu

 

Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu. 

 

  • Pondelok 21.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Zemiaková s klobáskou a čerstvým majoránom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Jemne pikantný hovädzí kotlíkový guláš na čiernom pive s čerstvým domácim zemiakovým chlebom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Šalát Caprese zo cherry paradajok a šťavnatej mozzarelly, prepojený bazalkovým pestom s restovanými píniovými orieškami 7,8

    BUSINESS 150 g  |  Grilovaná bravčová panenka so slivkovo - rozmarínovou omáčkou a jemným hráškovo - zemiakovým pyré 7

    DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Utorok 22.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Kukuricový krém s chilli a chrumkavým nachos 1,3,7

    KLASIK 300 g  |  Linguine Bolognese prevoňané čerstvou bazalkou a voňavým vyzretým parmezánom 1,3,7,9

    LIGHT 300 g  |  Cuketovo - zemiakové placky s bylinkovou ricottou 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Hovädzie azu zo sviečkovej a čerstvej zeleniny s pečenou jazmínovou ryžou 3,6,11

    DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Streda 23.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Tradičná fazuľová s údeným kolenom 1,3,7

    KLASIK 250 g  |  Smažené kuracie stehienka v cornflakes s batatovými hranolkami a šalátikom coleslaw 1,3,7,9

    LIGHT 300 g  |  Rizoto Nero zo sépiového farbiva s grilovanými morskými plodmi na cesnakovom masle prevoňanými čerstvou petržlenovou vňatkou 2,7,14

    BUSINESS 180 g  |  Pomaly dusené králičie stehno na smotane s domácou karlovarskou knedľou 1,3,7,9,10

    DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Štvrtok 24.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Batatový krém so zázvorom, zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Pikantná kuracia panvička s čerstvou zeleninou, šampiňónmi, chrumkavými orieškami a dusenou jazmínovou ryžou 8,10

    LIGHT 300 g  |  Penne aglio olio s grilovanými cherry rajčinami, píniovými orieškami, vyzretým parmezánom a čerstvou rukolou 1,3,7,8

    BUSINESS 150 g  |  Bravčové líčka na burgúnsky spôsob so zemiakovými rostami 1,3,7

    DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Piatok 25.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar so zeleninou a fridátovými rezancami 1,3,7

    KLASIK 300 g  |  Domáce dukátové buchtičky s jemným vanilkovým krémom a čerstvými jahodami 1,3,7

    LIGHT 150 g  |  Encián pečený v lístkovom ceste podávaný na zeleninovom šaláte s bazalkovým pestom 1,3,7,8

    BUSINESS 150 g  |  Pečený losos na bylinkách s grilovanou zeleninou a jemnou holandskou omáčkou 3,4,7

    DEZERT: Palacinka plnená čokoládovým mousse 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu.