Aktuálne otváracie hodiny Reštaurácie Dubná Skala

Reštauračné služby poskytujeme v Salóniku Conference, vedľa kaviarne, a to každý deň od 7:00 - 21:00 (okrem času od 14:00 do 17:30).

 

Denné menu

Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.
Denné menu Klasik 7,10 €  |  Denné menu Light 7,10 €  |  Týždenné menu Business 9,90 €  |   Polievka - v cene

 

Donáška

Kvalitný obed z prvotriednych surovín si môžete aj objednať, a to do 13:30 telefonicky na +421 41 507 91 00. Platba možná v hotovosti, stravnými lístkami, stravovacou kartou DOXX alebo platobnými kartami. Donáška v rámci Žiliny grátis.

K dispozícii máte aj online objednávku cez Bistro.sk alebo Foodpanda.sk.

Pondelok 30.05.

POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar s mäsom a rezancami

KLASIK 300 g  |  Grilovaný steak z bravčovej krkovičky, pečené zemiaky, rozmarínová omáčka 3,6

LIGHT 300 g  |  Miešaný listový šalát s hermelínom, brusnicami a toastom 1,3,7

BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

Utorok 31.05.

POLIEVKA: 0,25 l Hráškový krém s mätou a krutónmi 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Morčacie prsia plnené špenátom, mozzarelou a prosciuttom, bylinková ryža, vínová omáčka 7

LIGHT 300 g  |  Linguine Putanesca /olivy, ančovičky, kapari/ 1,2,3,4,7

BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

Streda 01.06.

POLIEVKA: 0,25 l Pórovo-zemiaková krémová polievka

KLASIK 200 g  |  Vyprážané dolné kuracie stehno v kukuričných lupienkoch, americké zemiaky, coleslaw 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Cézar šalát s kuracími prsiami , krutónmi a parmezánom 3,7

BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

Štvrtok 02.06.

POLIEVKA: 0,25 l Kelová so zemiakmi a paprikou

KLASIK 150 g  |  Hovädzie rezančeky na dijonskej horčici s tymiánom, dusená ryža 1,7

LIGHT 300 g  |  Šťavnaté ryžové rezance s tofu, čínskou kapustou a pestrou zeleninou, prevoňané čerstvým koriandrom 2,6,11,14

BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

Piatok 03.06.

POLIEVKA: 0,25 l Mrkvový krém zvýraznený pomarančovou šťavou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Bravčové karé s pečenými zemiakmi , grilovanou cuketou a horčicovou omáčkou 1,7

LIGHT 300 g  |  Hubové krémové rizoto s parmezánom a rukolou 7

BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

Sezónne menu

 

Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.

  • Pondelok 30.05.

    POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar s mäsom a rezancami

    KLASIK 300 g  |  Grilovaný steak z bravčovej krkovičky, pečené zemiaky, rozmarínová omáčka 3,6

    LIGHT 300 g  |  Miešaný listový šalát s hermelínom, brusnicami a toastom 1,3,7

    BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

    BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

    BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

  • Utorok 31.05.

    POLIEVKA: 0,25 l Hráškový krém s mätou a krutónmi 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Morčacie prsia plnené špenátom, mozzarelou a prosciuttom, bylinková ryža, vínová omáčka 7

    LIGHT 300 g  |  Linguine Putanesca /olivy, ančovičky, kapari/ 1,2,3,4,7

    BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

    BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

    BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

  • Streda 01.06.

    POLIEVKA: 0,25 l Pórovo-zemiaková krémová polievka

    KLASIK 200 g  |  Vyprážané dolné kuracie stehno v kukuričných lupienkoch, americké zemiaky, coleslaw 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Cézar šalát s kuracími prsiami , krutónmi a parmezánom 3,7

    BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

    BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

    BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

  • Štvrtok 02.06.

    POLIEVKA: 0,25 l Kelová so zemiakmi a paprikou

    KLASIK 150 g  |  Hovädzie rezančeky na dijonskej horčici s tymiánom, dusená ryža 1,7

    LIGHT 300 g  |  Šťavnaté ryžové rezance s tofu, čínskou kapustou a pestrou zeleninou, prevoňané čerstvým koriandrom 2,6,11,14

    BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

    BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

    BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

  • Piatok 03.06.

    POLIEVKA: 0,25 l Mrkvový krém zvýraznený pomarančovou šťavou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Bravčové karé s pečenými zemiakmi , grilovanou cuketou a horčicovou omáčkou 1,7

    LIGHT 300 g  |  Hubové krémové rizoto s parmezánom a rukolou 7

    BUSINESS 1 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s batátovým pyré, pečená cvikla, pomarančovo zázvorová omáčka

    BUSINESS 2 300 g  |  Steak z lososa na krémovom citrónovom rizote, parmezán 4,7

    BUSINESS 3 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s brusnicovým džemom, zemiaková knedľa 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.