Aktuálne otváracie hodiny od 1. júna 2020

Reštauračné služby aktuálne poskytujeme v priestoroch salónika Conference spojeného s Kaviarňou.
S kvalitnou ponukou denného menu a výberom jedál z Á la Carte sme tu pre vás každý pracovný deň od 11:00 do 22:00 hod.
Cez víkendy máme kuchyňu zatvorenú, určite vám však ulahodíme novou ponukou dezertov a snackov.

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik menu 8,90 €  |  Light Menu 8,90 €  |  Business Menu 9,90 €  | Polievka - v cene  | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 13.07.

POLIEVKA: 0,25 l Pórový krém zjemnený maslom 7

KLASIK 150 g  |  Morčací rezeň smažený v kukuričných lupienkách so zemiakovým pyré a jemne pikantným kapustovým curry šalátikom 1,3,7

LIGHT 150 g  |   Grilovaný camembert s tradičnou talianskou caponátou a čerstvo upečenou facacciou 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Teľacie ragú na červenom víne, zvýraznené údenou paprikou s karlovarskou knedľou 1,3,7

DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

Utorok 14.07.

POLIEVKA: 0,25 l Kelová s údeným mäsom

KLASIK 150 g  |  Hovädzí burger s domácimi americkými zemiačkami a cesnakovým dresingom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Gnocchi so šafranovou omáčkou, kuracími filetkami a sušenými paradajkami 1,3,7

BUSINESS 250 g  |  Konfitované jahňacie lýtko s pučenými zemiakmi a restovaným baby špenátom na omáčke z čierneho korenia 1,3,7

DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

Streda 15.07.

POLIEVKA: 0,25 l Ázijská ostro-kyslá 6,11

KLASIK 150 g  |  Cuketa v syrovom cestičku s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Miešaný listový šalát s prosciuttom a sladkým cantaloupe melónom

BUSINESS 150 g  |  Bažantie prsia pripravované technológiou sous-vide s karfiolovým pyré a šalotkou marinovanou v balsamicovej redukcii 7

DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

Štvrtok 16.07.

POLIEVKA: 0,25 l Cícerovo - šošovicová harira s hovädzím mäsom 1,3

KLASIK 180 g  |  Pomaly pečená bravčová krkovička s karamelizovanou kyslou kapustou a domácou parenou knedľou 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Krémové špargľové rizoto s pečenou panchettou 7

BUSINESS 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s opekanými zemiakovými šúľancami 1,3,7

DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

Piatok 17.07.

POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s krupicovými haluškami 1,3,7

KLASIK 350 g  |  Lasagne s kuracím ragú, brokolicou a syrom gorgonzola, preliate paradajkovo feniklovým coulisom 1,3,7

LIGHT 150 g  |  Grilované tofu so sviežou zeleninou na kari, zjemnené kokosovým mliekom, podávané s bylinkovým cous-cousom 6,7,11

BUSINESS 150 g  |  Grilované kačacie prsia s hruškovým chutney a pečeným batatovým zemiakom

DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

Sezónne menu

 

Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu. 

 

  • Pondelok 13.07.

    POLIEVKA: 0,25 l Pórový krém zjemnený maslom 7

    KLASIK 150 g  |  Morčací rezeň smažený v kukuričných lupienkách so zemiakovým pyré a jemne pikantným kapustovým curry šalátikom 1,3,7

    LIGHT 150 g  |   Grilovaný camembert s tradičnou talianskou caponátou a čerstvo upečenou facacciou 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Teľacie ragú na červenom víne, zvýraznené údenou paprikou s karlovarskou knedľou 1,3,7

    DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

  • Utorok 14.07.

    POLIEVKA: 0,25 l Kelová s údeným mäsom

    KLASIK 150 g  |  Hovädzí burger s domácimi americkými zemiačkami a cesnakovým dresingom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Gnocchi so šafranovou omáčkou, kuracími filetkami a sušenými paradajkami 1,3,7

    BUSINESS 250 g  |  Konfitované jahňacie lýtko s pučenými zemiakmi a restovaným baby špenátom na omáčke z čierneho korenia 1,3,7

    DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

  • Streda 15.07.

    POLIEVKA: 0,25 l Ázijská ostro-kyslá 6,11

    KLASIK 150 g  |  Cuketa v syrovom cestičku s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Miešaný listový šalát s prosciuttom a sladkým cantaloupe melónom

    BUSINESS 150 g  |  Bažantie prsia pripravované technológiou sous-vide s karfiolovým pyré a šalotkou marinovanou v balsamicovej redukcii 7

    DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

  • Štvrtok 16.07.

    POLIEVKA: 0,25 l Cícerovo - šošovicová harira s hovädzím mäsom 1,3

    KLASIK 180 g  |  Pomaly pečená bravčová krkovička s karamelizovanou kyslou kapustou a domácou parenou knedľou 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Krémové špargľové rizoto s pečenou panchettou 7

    BUSINESS 150 g  |  Divinové ragú na koreňovej zelenine s opekanými zemiakovými šúľancami 1,3,7

    DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

  • Piatok 17.07.

    POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s krupicovými haluškami 1,3,7

    KLASIK 350 g  |  Lasagne s kuracím ragú, brokolicou a syrom gorgonzola, preliate paradajkovo feniklovým coulisom 1,3,7

    LIGHT 150 g  |  Grilované tofu so sviežou zeleninou na kari, zjemnené kokosovým mliekom, podávané s bylinkovým cous-cousom 6,7,11

    BUSINESS 150 g  |  Grilované kačacie prsia s hruškovým chutney a pečeným batatovým zemiakom

    DEZERT: Makovo-višňová štrúdľa 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu.