Aktuálne otváracie hodiny Reštaurácie Dubná Skala

Od 7. júna 2021 poskytujeme reštauračné služby aj v interiéri (Salónik Conference vedľa kaviarne), a to každý deň od 7:00 - 21:00. 

 

Denné menu

Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.
Denné menu Klasik 6,10 €  |  Denné menu Light 6,10 €  |  Týždenné menu Business 7,90 €  |  Dezert týždňa 1,90 €  |  Polievka - v cene

 

Donáška

Kvalitný obed z prvotriednych surovín si môžete aj objednať, a to do 13:30 telefonicky na 0911 606 112. Platba možná v hotovosti, stravnými lístkami, stravovacou kartou DOXX alebo platobnými kartami. Donáška v rámci Žiliny grátis.

K dispozícii máte aj online objednávku cez Bistro.sk.

Pondelok 06.12.

POLIEVKA: 0,25 l Tekvicový krém zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Hovädzí stroganov zjemnený smotanou s jazmínovou ryžou 7,10

LIGHT 300 g  |  Mix šalátových listov s mozzarelou, olivami a kuracími kúskami 7

BUSINESS 150 g  |  Šťavnatá bravčová panenská s omáčkou zo zeleného korenia s krémovou kukuričnou polentou a zeleninou na masle 1,7

DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

Utorok 07.12.

POLIEVKA: 0,25 l Francúzska cibuľová s krutónmi

KLASIK 150 g  |  Hovädzie guľky na špagetách s paradajkovo-baklažánovou omáčkou, parmezán 3,7

LIGHT 300 g  |  Rizoto so sušenou paradajkou, cuketou a parmezánom 7

BUSINESS 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s tekvicovým pyré, zemiaková knedľa, gaštanová omáčka

DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

Streda 08.12.

POLIEVKA: 0,25 l Brokolicový krém, krutóny 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Cuketa v syrovom cestičku s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Kuracia quesadilla s čerstvou zeleninou a chedarom 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Konfitované bravčové líčka s holandskou omáčkou, varené zemiaky, grilovaná zelenina 1,7

DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

Štvrtok 09.12.

POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica 1

KLASIK 150 g  |  Bravčové karé s pečenými baby zemiakmi s feniklom a pomarančovou omáčkou 1,7

LIGHT 150 g  |  Grilovane tofu so sviežou zeleninou na kari, zjemnené kokosovým mliekom podávané s bylinkovým cous-cousom 6,7,11

BUSINESS 150 g  |  Bažantie prsia pripravovane technológiou sous-vide so zelerovým pyré, šošovica, hrášok, demiglace 7

DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

Piatok 10.12.

POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s rezancami a zeleninou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Vyprážaná tilapia v cornflakes, americké zemiaky, citrónový dip 1,3,7,9

LIGHT 300 g  |  Dukátové buchtičky s krémom 1,3,7

BUSINESS 180 g  |  Kuracie Supreme, pečené baby zemiaky, syrová omáčka, blanžírovaná brokolica 1,3,7

DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

Sezónne menu

 

Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.

  • Pondelok 06.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Tekvicový krém zjemnený kokosovým mliekom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Hovädzí stroganov zjemnený smotanou s jazmínovou ryžou 7,10

    LIGHT 300 g  |  Mix šalátových listov s mozzarelou, olivami a kuracími kúskami 7

    BUSINESS 150 g  |  Šťavnatá bravčová panenská s omáčkou zo zeleného korenia s krémovou kukuričnou polentou a zeleninou na masle 1,7

    DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

  • Utorok 07.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Francúzska cibuľová s krutónmi

    KLASIK 150 g  |  Hovädzie guľky na špagetách s paradajkovo-baklažánovou omáčkou, parmezán 3,7

    LIGHT 300 g  |  Rizoto so sušenou paradajkou, cuketou a parmezánom 7

    BUSINESS 150 g  |  Kačacie prsia sous-vide s tekvicovým pyré, zemiaková knedľa, gaštanová omáčka

    DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

  • Streda 08.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Brokolicový krém, krutóny 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Cuketa v syrovom cestičku s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Kuracia quesadilla s čerstvou zeleninou a chedarom 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Konfitované bravčové líčka s holandskou omáčkou, varené zemiaky, grilovaná zelenina 1,7

    DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

  • Štvrtok 09.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica 1

    KLASIK 150 g  |  Bravčové karé s pečenými baby zemiakmi s feniklom a pomarančovou omáčkou 1,7

    LIGHT 150 g  |  Grilovane tofu so sviežou zeleninou na kari, zjemnené kokosovým mliekom podávané s bylinkovým cous-cousom 6,7,11

    BUSINESS 150 g  |  Bažantie prsia pripravovane technológiou sous-vide so zelerovým pyré, šošovica, hrášok, demiglace 7

    DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

  • Piatok 10.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Slepačí vývar s rezancami a zeleninou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Vyprážaná tilapia v cornflakes, americké zemiaky, citrónový dip 1,3,7,9

    LIGHT 300 g  |  Dukátové buchtičky s krémom 1,3,7

    BUSINESS 180 g  |  Kuracie Supreme, pečené baby zemiaky, syrová omáčka, blanžírovaná brokolica 1,3,7

    DEZERT: Mrkvový koláč s mascarpone 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.