Aktuálne otváracie hodiny

Reštauračné služby aktuálne poskytujeme v priestoroch salónika Conference spojeného s Kaviarňou, a to denne, aj počas víkendov a sviatkov v čase od 11:00 do 22:00 hod.

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik menu 8,90 €  |  Light Menu 8,90 €  |  Business Menu 9,90 €  | Polievka - v cene  | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 28.09.

POLIEVKA: 0,25 l Kelová s údeným mäsom 1,37

KLASIK 150 g  |  Hovädzí stroganov zjemnený smotanou s jazmínovou ryžou prevoňanou čerstvými bylinkami 7,10

LIGHT 350 g  |  Šťavnaté ryžové rezance s tofu marinovanom v sójovej omáčke a chilli so sviežou zeleninou  prevoňané čerstvým koriandrom 6,11

BUSINESS 220 g  |  Chrumkavé kukuričné kuriatko s pečeňovo - žemľovou plnkou a šťavnatým pyré z červenej kapusty 1,3,7

DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

Utorok 29.09.

POLIEVKA: 0,25 l Mrkvový krém zvýraznený pomarančovou šťavou 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Paprikáš z vykostených kuracích stehien, zjemnený smotanou s šafranovo - maslovými haluškami 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Krémové rizoto s červenou repou a vyzretým kozím syrom 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Pomaly dusené jelenie stehno na červenom víne s domácimi zemiakovo - rozmarínovými kroketami 1,3,7

DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

Streda 30.09.

POLIEVKA: 0,25 l Hrachová so sušenými slivkami 1,3,7

KLASIK 180 g  |  Škótske vajce s jemným zemiakovým pyré a výraznou horčicovou majonézou 1,3,7,10

LIGHT 300 g  |  Domáce tortellini plnené zeleninovým ratatouille a ricottou, podávané v jemnom tekvicovom kréme 1,3,7

BUSINESS 250 g  |  Konfitované kačacie stehno s karamelizovanou červenou kapustou a zemiakovou lokšou 1,3,7

DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

Štvrtok 01.10.

POLIEVKA: 0,25 l Silný slepačí vyvar so zeleninou a rezancami 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Grilovaný kurací steak s pečenými baby zemiačkami, pošírovanou brokolicou a krémovou gorgonzolovou omáčkou 7

LIGHT 150 g  |  Zeleninový koláčik gratinovaný halloumi syrom s francúzskym dresingom a malým listovým šalátikom 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Variácia grilovanej jahňacej kotletky a mini steaku z hovädzej sviečkovej, podávaná na pečenej tekvici s grilovaným batatovým zemiakom

DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

Piatok 02.10.

POLIEVKA: 0,25 l Zelerový krém s chilli a medom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Bao buns s marinovaným bôčikom v sójovej omáčke s chrumkavým zeleninovým julienne 1,3,6,7,11

LIGHT 300 g  |  Penne s omáčkou z pečenej papriky s morčacím filetkami, grilovanou cuketou a lupeňmi vyzretého parmezánu 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Pošírovaný filet zo zubáča na cviklovej redukcii s grilovanou zeleninou a tlačenými zemiakmi so špenátom 4

DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

Sezónne menu

 

Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu. 

 

  • Pondelok 28.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Kelová s údeným mäsom 1,37

    KLASIK 150 g  |  Hovädzí stroganov zjemnený smotanou s jazmínovou ryžou prevoňanou čerstvými bylinkami 7,10

    LIGHT 350 g  |  Šťavnaté ryžové rezance s tofu marinovanom v sójovej omáčke a chilli so sviežou zeleninou  prevoňané čerstvým koriandrom 6,11

    BUSINESS 220 g  |  Chrumkavé kukuričné kuriatko s pečeňovo - žemľovou plnkou a šťavnatým pyré z červenej kapusty 1,3,7

    DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

  • Utorok 29.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Mrkvový krém zvýraznený pomarančovou šťavou 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Paprikáš z vykostených kuracích stehien, zjemnený smotanou s šafranovo - maslovými haluškami 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Krémové rizoto s červenou repou a vyzretým kozím syrom 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Pomaly dusené jelenie stehno na červenom víne s domácimi zemiakovo - rozmarínovými kroketami 1,3,7

    DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

  • Streda 30.09.

    POLIEVKA: 0,25 l Hrachová so sušenými slivkami 1,3,7

    KLASIK 180 g  |  Škótske vajce s jemným zemiakovým pyré a výraznou horčicovou majonézou 1,3,7,10

    LIGHT 300 g  |  Domáce tortellini plnené zeleninovým ratatouille a ricottou, podávané v jemnom tekvicovom kréme 1,3,7

    BUSINESS 250 g  |  Konfitované kačacie stehno s karamelizovanou červenou kapustou a zemiakovou lokšou 1,3,7

    DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

  • Štvrtok 01.10.

    POLIEVKA: 0,25 l Silný slepačí vyvar so zeleninou a rezancami 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Grilovaný kurací steak s pečenými baby zemiačkami, pošírovanou brokolicou a krémovou gorgonzolovou omáčkou 7

    LIGHT 150 g  |  Zeleninový koláčik gratinovaný halloumi syrom s francúzskym dresingom a malým listovým šalátikom 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Variácia grilovanej jahňacej kotletky a mini steaku z hovädzej sviečkovej, podávaná na pečenej tekvici s grilovaným batatovým zemiakom

    DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

  • Piatok 02.10.

    POLIEVKA: 0,25 l Zelerový krém s chilli a medom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Bao buns s marinovaným bôčikom v sójovej omáčke s chrumkavým zeleninovým julienne 1,3,6,7,11

    LIGHT 300 g  |  Penne s omáčkou z pečenej papriky s morčacím filetkami, grilovanou cuketou a lupeňmi vyzretého parmezánu 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Pošírovaný filet zo zubáča na cviklovej redukcii s grilovanou zeleninou a tlačenými zemiakmi so špenátom 4

    DEZERT: Makovo-jablková štrúdľa 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Aktuálne pre vás pripravujeme nové sezónne menu.