Otváracie hodiny reštaurácie

 

Pracovné dni

06:30 až 10:00   raňajky, biznis raňajky  |  11:00 až 22:30  denné menu, Á la carte

Víkendy a sviatky

07:30 až 10:00  raňajky, biznis raňajky   |  11:00 až 22:00  Á la carte

 

Denné menu

 

 KLASIK - kuchyňa vychádzajúca z tradičných receptov

LIGHT - ľahké jedlá pre zdravý životný štýl

BUSINESS - špecialita šéfkuchára vhodná aj na obchodné stretnutia

 

KLASIK - 6,50 €  |  LIGHT - 6,80 €  |  BUSINESS - 7,80 €  |  DEZERT - 1,90 €  | 100 g  šalát k menu - 0,80 €  |  balné - 0,20 € / ks

Doprajte si viac zdravia a ak máte chuť, vymeňte si obedovú prílohu za zeleninový šalát | 200 g ŠALÁT NAMIESTO PRÍLOHY - v cene menu

Pondelok 18.2.

POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica s klobásou

KLASIK 150 g  |  Kurací gordon bleu, restované zemiaky, coleslaw šalát 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Penne quatro formaggi 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Bravčová panenka so šípkovou omáčkou, zelerové pyré 1,3,7

 DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

Utorok 19.2.

POLIEVKA: 0,25 l Zeleninová s mrveničkou 1,3

KLASIK 150 g  |  Pečený bravčový bôčik na čiernom pive, petržlenové zemiaky 7

LIGHT 150 g  |  Tortila wrap s grilovanými kuracími kúskami, ľadovým šalátom a caesar dressingom 1,3,7

BUSINESS 150 g  | Losos steak na špenátovom rizote 4,7

 DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

Streda 20.2.

POLIEVKA: 0,25 l Fazuľová s údeným mäsom

KLASIK 150 g  | Hovädzie varené s paradajkovou omáčkou a parenou knedľou 1,7

LIGHT 300 g  | Cestovinový šalát s tuniakom a baby špenátom 4

BUSINESS 150 g  |  Divinové ragú, maslové halušky 1

 DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

Štvrtok 21.2.

POLIEVKA: 0,25 l Brokolicová krémová

KLASIK 150 g  |  Kuracia pikantná zmes, ryža a zemiakové hranolky

LIGHT 300 g  |  Bryndzové halušky, zákvas 1,3,7

BUSINESS 150 g  |  Rybacia trilógia, karfiolové pyré 4

 DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

Piatok 22.2.

POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami

KLASIK 300 g  |  Slivkové pirohy posypané makom 1,3

LIGHT 180 g  |  Grilované kuracie krídla, tlačené zemiaky

BUSINESS 150 g  | Hovädzie líčka na burgundský spôsob, celerová fáš

 DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

Sezónne menu

Fašiangové menu

60 g l Terinka z ovarového kolena, domáci chlieb 1,9  4,50 €

0,25 l Fašiangový krém z pečeného cesnaku, rozmarínový dip 7,9 3,90 €

100 g l Bravčové líčka, hráškovo-mätové pyré, baby zeleninka, orieškové maslo 7,9  8,90 €

120 g l Lokše s lekvárom a makom, toffi omáčka 1,3,7,8  4,50 €

 
Cena za menu komplet 21 €

  • Pondelok 18.2.

    POLIEVKA: 0,25 l Kapustnica s klobásou

    KLASIK 150 g  |  Kurací gordon bleu, restované zemiaky, coleslaw šalát 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Penne quatro formaggi 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Bravčová panenka so šípkovou omáčkou, zelerové pyré 1,3,7

     DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

  • Utorok 19.2.

    POLIEVKA: 0,25 l Zeleninová s mrveničkou 1,3

    KLASIK 150 g  |  Pečený bravčový bôčik na čiernom pive, petržlenové zemiaky 7

    LIGHT 150 g  |  Tortila wrap s grilovanými kuracími kúskami, ľadovým šalátom a caesar dressingom 1,3,7

    BUSINESS 150 g  | Losos steak na špenátovom rizote 4,7

     DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

  • Streda 20.2.

    POLIEVKA: 0,25 l Fazuľová s údeným mäsom

    KLASIK 150 g  | Hovädzie varené s paradajkovou omáčkou a parenou knedľou 1,7

    LIGHT 300 g  | Cestovinový šalát s tuniakom a baby špenátom 4

    BUSINESS 150 g  |  Divinové ragú, maslové halušky 1

     DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

  • Štvrtok 21.2.

    POLIEVKA: 0,25 l Brokolicová krémová

    KLASIK 150 g  |  Kuracia pikantná zmes, ryža a zemiakové hranolky

    LIGHT 300 g  |  Bryndzové halušky, zákvas 1,3,7

    BUSINESS 150 g  |  Rybacia trilógia, karfiolové pyré 4

     DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

  • Piatok 22.2.

    POLIEVKA: 0,25 l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami

    KLASIK 300 g  |  Slivkové pirohy posypané makom 1,3

    LIGHT 180 g  |  Grilované kuracie krídla, tlačené zemiaky

    BUSINESS 150 g  | Hovädzie líčka na burgundský spôsob, celerová fáš

     DEZERT: Rebarborový koláč s drobenkou 1,3,7

  • Sezónne menu

    Fašiangové menu

    60 g l Terinka z ovarového kolena, domáci chlieb 1,9  4,50 €

    0,25 l Fašiangový krém z pečeného cesnaku, rozmarínový dip 7,9 3,90 €

    100 g l Bravčové líčka, hráškovo-mätové pyré, baby zeleninka, orieškové maslo 7,9  8,90 €

    120 g l Lokše s lekvárom a makom, toffi omáčka 1,3,7,8  4,50 €

     
    Cena za menu komplet 21 €

Reštaurácia Dubná Skala

je ideálnym miestom na príjemné večery vo dvojici, rodinné oslavy či pracovné posedenia. Jedálny lístok ponúka  jedlá pripravované vždy z čerstvých a kvalitných surovín, ktoré sú nezameniteľné pre svoju prirodzenú chuť, krásu, vôňu a typickú jednoduchosť. Ponuku pravidelne dopĺňame o nové recepty  v letnom a zimnom a lá carte a sezónnom menu. Kapacita reštaurácie s klasickým sedením pri štvorcových stoloch je 68 miest.

Reštaurácia Dubná Skala

je ideálnym miestom na príjemné večery vo dvojici, rodinné oslavy či pracovné posedenia. Jedálny lístok ponúka  jedlá pripravované vždy z čerstvých a kvalitných surovín, ktoré sú nezameniteľné pre svoju prirodzenú chuť, krásu, vôňu a typickú jednoduchosť. Ponuku pravidelne dopĺňame o nové recepty  v letnom a zimnom a lá carte a sezónnom menu. Kapacita reštaurácie s klasickým sedením pri štvorcových stoloch je 68 miest.