Aktuálne otváracie hodiny Reštaurácie Dubná Skala

Reštauračné služby poskytujeme v Salóniku Conference, vedľa kaviarne, a to každý deň od 7:00 - 21:00, okrem času od 14:00 do 18:00. V tomto čase ponúkame domáce snacky.

 

Denné menu

Na výber máte z prevedení Klasik, Light alebo Business, ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.
Denné menu Klasik 9,90 €  |  Denné menu Light 9,90 €  |  Týždenné menu Business 11,90 €  |   Polievka - v cene

 

Donáška

Kvalitný obed z prvotriednych surovín si môžete aj objednať, a to do 13:30 telefonicky na +421 41 507 91 00. Platba možná v hotovosti, stravnými lístkami, stravovacou kartou DOXX alebo platobnými kartami.

 

Pondelok 28.11.

POLIEVKA: 0,25 l Frankfurtská polievka s párkom

KLASIK 150 g  |  Kuracie chop suey, jasmínová ryža 7

 

LIGHT 250 g  |  Céasar šalát 1,3

 

BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

 

 

Utorok 29.11.

POLIEVKA: 0,25 l Kulajda 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Zubáč v citrónovej omáčke, varené zemiaky 4

 

LIGHT 150 g  |  Teplý strukovinový šalát so zeleninou a morčacími prsiami 7

 

BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

 

 

Streda 30.11.

POLIEVKA: 0,25 l Kurací vývar s mäsom a rezancami 1

KLASIK 150 g  |  Vyprážaný bravčový rezeň,slovenský šalát 1,3,7

 

LIGHT 300 g  |  Krémové hubové rizoto s parmezánom 7

 

BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

 

Štvrtok 01.12.

POLIEVKA: 0,25 l Paradajková polievka so bazalkovým pestom 1,3,7

KLASIK 150 g  |  Kuracia saltimboca na vínovej omáčke, zemiakové pyré 1,7

 

LIGHT 300 g  |  Zemiakové šúľance s makom a sladkou strúhankoui 1,3,7

 

BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

 

 

Piatok 02.12.

POLIEVKA: 0,25 l Krémová cícerová

KLASIK 150 g  |  Hovädzie varené s kôprovou omáčkou, parená knedľa 1,3,7

 

LIGHT 250 g  |  Indický dall z cíceru, šoš. basmaty ryža

 

BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

 

Sezónne menu

 

Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.

  • Pondelok 28.11.

    POLIEVKA: 0,25 l Frankfurtská polievka s párkom

    KLASIK 150 g  |  Kuracie chop suey, jasmínová ryža 7

     

    LIGHT 250 g  |  Céasar šalát 1,3

     

    BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

     

     

  • Utorok 29.11.

    POLIEVKA: 0,25 l Kulajda 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Zubáč v citrónovej omáčke, varené zemiaky 4

     

    LIGHT 150 g  |  Teplý strukovinový šalát so zeleninou a morčacími prsiami 7

     

    BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

     

     

  • Streda 30.11.

    POLIEVKA: 0,25 l Kurací vývar s mäsom a rezancami 1

    KLASIK 150 g  |  Vyprážaný bravčový rezeň,slovenský šalát 1,3,7

     

    LIGHT 300 g  |  Krémové hubové rizoto s parmezánom 7

     

    BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

     

  • Štvrtok 01.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Paradajková polievka so bazalkovým pestom 1,3,7

    KLASIK 150 g  |  Kuracia saltimboca na vínovej omáčke, zemiakové pyré 1,7

     

    LIGHT 300 g  |  Zemiakové šúľance s makom a sladkou strúhankoui 1,3,7

     

    BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

     

     

  • Piatok 02.12.

    POLIEVKA: 0,25 l Krémová cícerová

    KLASIK 150 g  |  Hovädzie varené s kôprovou omáčkou, parená knedľa 1,3,7

     

    LIGHT 250 g  |  Indický dall z cíceru, šoš. basmaty ryža

     

    BUSINESS 150 g  |  Losos na spôsob teriyaky, ryžové rezance so zeleninou 1,3,4,10

     

  • Sezónne menu

     

    Radi pre vás tiež zabezpečíme profesionálny catering na vami určenom mieste. Pre individuálnu cenovú ponuku nás kontaktujte e-mailom na conference@doxx.sk alebo 0911 606 112.