Otváracie hodiny reštaurácie

 

Pracovné dni

06:30 až 10:00   raňajky, biznis raňajky  |  11:00 až 14:00  denné menu, Á la carte |  14:00 až 22:30  Á la carte

Víkendy a sviatky

07:30 až 10:00   raňajky, biznis raňajky  |  11:00 až 22:00   Á la carte

 

Denné menu

Kvalitný obed priamo v centre Žiliny si v našom príjemnom prostredí môžete vychutnať každý pracovný deň medzi 11:00 - 14:00.
Na výber máte z troch prevedení Klasik, Light alebo Business a ponúkame aj možnosť bezplatnej výmeny prílohy za zeleninový šalát.

Klasik 8,90 €  |  Light 8,90 € |  Business 9,90 € | Dezert týždňa 1,90 €

 

Pondelok 02.03.

POLIEVKA: 0,25 l Hráškový krém s mätou a kuracími filetkami 1,7

KLASIK 150 g  |  Kuracia Tikka Masala prevoňaná čerstvým koriandrom s dusenou ryžou 1,7

LIGHT 300 g  |  Penne s lososovým ragú na bielom víne, konfitovanými cherry paradajkami a čerstvou petržlenovou vňaťou 1,3,4,7

BUSINESS 150 g  |  Šťavnatá bravčová panenská plnená špargľou a omáčkou so zeleného korenia, pučené zemiaky s cibuľkou 1,7

 DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

Utorok 03.03.

POLIEVKA: 0,25 l Fazuľová na kyslo 1,3,7

KLASIK 250 g  |  Pečené bravčové rebrá s bbq omáčkou, nakladanou zeleninou, čerstvým chrenom a domácim rascovým chlebom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Miešaný zeleninový šalát s cviklovým falafelom a sviežim limetkovo - kôprovým dipom 1,3,7,10

BUSINESS 300 g  |  Domáce tagliatelle s grilovanými kúskami sviečkovice a omáčkou z lesných húb 1,3,7

 DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

Streda 04.03.

POLIEVKA: 0,25 l Ruský boršč zjemnený pochúťkovou smotanou 1,7,9

KLASIK 150 g  |  Kuracie prsia so Sweet and sour omáčkou, jazmínová ryža 11

LIGHT 150 g  |  Pomaly pečený hovädzí roastbeef na grilovanej zelenine s horčicovo - medovým curry dresingom 10

BUSINESS 150 g  |  Konfitované bravčové líčka na burgundskej omáčke so zemiakovými röstami prevoňanými čerstvými bylinkami 1,3,7,9,10

 DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

Štvrtok 05.03.

POLIEVKA: 0,25 l Bryndzový demikát s jarnou cibuľkou 1,7

KLASIK 150 g  |  Chilli con carne s grilovaným kukuričným klasom a jazmínovou ryžou 1,7

LIGHT 300 g  |  Cézar šalát s údenými kuracími prsiami, pečenou slaninkou so strateným vajíčkom Benedikt 1,3,4,7,10

BUSINESS 150 g  |  Grilované bažantie prsia podávané na fazuľkových luskoch so slaninkou a jemným paštrnákovým pyré 7

 DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

Piatok 06.03.

POLIEVKA: 0,25 l Špenátový krém s vajíčkom a krutónmi 1,3,7

KLASIK 300 g  |  Domáce vanilkové šišky s vyšľahaným čučoriedkovým mascarpone krémom 1,3,7

LIGHT 300 g  |  Mix listových šalátov s pomarančovým vinaigrette, grilovanými kačacími prsiami a marinovanou hruškou vo víne 8,10

BUSINESS 300 g  |  Šťavnatý losos, pyré z pečenej tekvice s restovaným pak choi na cesnakovom masle 4,7

 DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

Sezónne menu

 

Ak vás neoslovila aktuálna ponuka denného menu, môžete si vybrať z jedál Á La Carte.

 

  • Pondelok 02.03.

    POLIEVKA: 0,25 l Hráškový krém s mätou a kuracími filetkami 1,7

    KLASIK 150 g  |  Kuracia Tikka Masala prevoňaná čerstvým koriandrom s dusenou ryžou 1,7

    LIGHT 300 g  |  Penne s lososovým ragú na bielom víne, konfitovanými cherry paradajkami a čerstvou petržlenovou vňaťou 1,3,4,7

    BUSINESS 150 g  |  Šťavnatá bravčová panenská plnená špargľou a omáčkou so zeleného korenia, pučené zemiaky s cibuľkou 1,7

     DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

  • Utorok 03.03.

    POLIEVKA: 0,25 l Fazuľová na kyslo 1,3,7

    KLASIK 250 g  |  Pečené bravčové rebrá s bbq omáčkou, nakladanou zeleninou, čerstvým chrenom a domácim rascovým chlebom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Miešaný zeleninový šalát s cviklovým falafelom a sviežim limetkovo - kôprovým dipom 1,3,7,10

    BUSINESS 300 g  |  Domáce tagliatelle s grilovanými kúskami sviečkovice a omáčkou z lesných húb 1,3,7

     DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

  • Streda 04.03.

    POLIEVKA: 0,25 l Ruský boršč zjemnený pochúťkovou smotanou 1,7,9

    KLASIK 150 g  |  Kuracie prsia so Sweet and sour omáčkou, jazmínová ryža 11

    LIGHT 150 g  |  Pomaly pečený hovädzí roastbeef na grilovanej zelenine s horčicovo - medovým curry dresingom 10

    BUSINESS 150 g  |  Konfitované bravčové líčka na burgundskej omáčke so zemiakovými röstami prevoňanými čerstvými bylinkami 1,3,7,9,10

     DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

  • Štvrtok 05.03.

    POLIEVKA: 0,25 l Bryndzový demikát s jarnou cibuľkou 1,7

    KLASIK 150 g  |  Chilli con carne s grilovaným kukuričným klasom a jazmínovou ryžou 1,7

    LIGHT 300 g  |  Cézar šalát s údenými kuracími prsiami, pečenou slaninkou so strateným vajíčkom Benedikt 1,3,4,7,10

    BUSINESS 150 g  |  Grilované bažantie prsia podávané na fazuľkových luskoch so slaninkou a jemným paštrnákovým pyré 7

     DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

  • Piatok 06.03.

    POLIEVKA: 0,25 l Špenátový krém s vajíčkom a krutónmi 1,3,7

    KLASIK 300 g  |  Domáce vanilkové šišky s vyšľahaným čučoriedkovým mascarpone krémom 1,3,7

    LIGHT 300 g  |  Mix listových šalátov s pomarančovým vinaigrette, grilovanými kačacími prsiami a marinovanou hruškou vo víne 8,10

    BUSINESS 300 g  |  Šťavnatý losos, pyré z pečenej tekvice s restovaným pak choi na cesnakovom masle 4,7

     DEZERT: Kokosový brownies z bielej čokolády 1,3,7

  • Sezónne menu

     

    Ak vás neoslovila aktuálna ponuka denného menu, môžete si vybrať z jedál Á La Carte.