Live cooking show

s Matejom Gašpierikom

Pripravujeme pre vás výnimočnú Live cooking show so šéfkuchárom Reštaurácie Dubná Skala. Počas jedinečného gastronomického večera vám Matej Gašpierik  predstaví výber špecialít z nového Á la carte Jar - Leto 2020.  S úprimnou vášňou a láskou k jedlu pripraví naživo pred vami štyri chody - predjedlo, polievku, hlavné jedlo i dezert. Servírované degustačné menu bude doplnené aj o ochutnávku kvalitných vín z vinotéky Selaví. 

Predbežné rezervácie na Live cooking show prijímame na recepcii hotela 041/507 91 00 alebo emailom. Dátum a čas konania degustačného večera zverejníme v dostatočnom predstihu. Vstupné: 29 € / osoba.

 

Degustačné menu 

Prípitok

0,1 l Prosecco Soligo DOC Frizzante extra dry

Predjedlo 

30 g Grilovaná mušľa svätého Jakuba na prepustenom masle parfumovanom citrónovou trávou so sviežim papájovo-zázvorovým tar-tarom 7,14

Polievka

0,25 l Jemný hráškový krém zvýraznený mätou s pečenými píniovými orieškami a s cukrovým hráškom speneným na prepustenom masle 7,8

Hlavné jedlo

100 g Šťavnaté kačacie prsia podávané na ryžových rezancoch so sladkým mangom, chilli a sviežou limetovou šťavou prevoňané čerstvým koriandrom  6,11

Dezert

100 g Osviežujúci limetkový posset s výrazným mätovým gélom a čerstvým ovocím 7

 

****

 Reštaurácia Dubná Skala má celoročne nastavené vysoké hygienické štandardy. Keďže dbá o zdravie a komfort svojich hostí, sú aktuálne zavedené mimoriadne zvýšené hygienické nároky na priestory, personál aj dodávateľov.



Šéfkuchár Matej

Kultúra varenia je pre mňa vášeň a celoživotná cesta. Srdečne vás pozývam na ochutnávku nového Á la carte menu, ktoré som zostavil s láskou.

Degustácia jedál

Štyri vybrané jedlá z nového jedálneho lístka Jar - Leto 2020 na Live cooking show. Pripravené naživo z čerstvých surovín prvotriednej kvality.

Degustácia vín

Vybrané slovenské vínka výnimočnej kvality vhodne doplnené k jednotlivým chodom gastronomického večera Live cooking show.