Pivné soireé

s prémiovým pivom ERB

Pozývame vás na originálne gastronomické podujatie plné kvalitného piva, lahodného jedla a dobrej hudby, v piatok 4. októbra 2019 o 18:00. Príďte si vychutnať pečené rebierka a kolená, huspeninové delikatesy či pivné klobásky spolu s prémiovým pivom výnimočnej chuti. Profesionálny pivný špecialista Miroslav Potančok z rodinného slovenského Pivovaru ERB vám ku každému jedlo odporúči ten najvhodnejší druh piva. Navyše môžete počas večera vyhrať zaujímavé ceny. Tešíme sa na vás!

Pivné soireé  je určené pre osoby staršie ako 18 rokov a uskutoční sa v priestoroch nefajčiarskej reštaurácie. Rezervácia vstupeniek na recepcii hotela 041/507 91 00 alebo emailom. Vstupné: 39 € / osoba, pre maximálny zážitok je kapacita 40 hostí.

 

Sledujte podujatie na Facebooku.

 

Výnimočné pivá z Pivovaru ERB

ERB ležiak svetlý 12 %
Svetlé ležiaky plzenského typu sú vlajkovou loďou Pivovaru ERB. Čistý prírodný produkt, ktorého každá zložka sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou. Iskrivo osviežujúca voda zo Štiavnických vrchov, slovenský slad a žatecký chmeľ starostlivo vyberané spomedzi najlepších druhov a pravidelné obmieňanie kvasiniek stoja za úspechom krištáľovo priezračného klenotu Pivovaru ERB.

ERB Weizen
Weizen, známy aj ako „pšeničné pivo“, je reprezentatívnou kombináciou tradičných postupov a najnovších poznatkov v pivovarníctve. Jeho charakteristická chuť a aróma sa v Pivovare ERB dosahuje vyváženou kombináciou pšeničného a jačmenného sladu a špeciálneho typu kvasníc dovážaného z Nemecka.

ERB Tmavý špeciál 13 %
Výnimočný tmavý ležiak vzniká kombináciou štyroch druhov špeciálnych sladov dovážaných z nemeckého Bambergu, ktorých pomer je súčasťou tajnej receptúry.ERB Tmavý špeciál charakterizuje plná kávová aróma a hustá kompaktná pena. Toto pivo sa nefiltruje, vďaka čomu sa v ňom zachováva bohatosť vitamínov obsiahnutých v kvasniciach. Jeho horkosť je v dokonalej harmónii s prirodzenou a nie príliš výraznou sladkosťou.

Nealkoholický ERB
Nealkoholický ERB zaujme svojou svetložltou farbou mokrej slamy. Tento odtieň vzniká kombináciou špeciálnych sladov s výrazným aromatickým chmeľom, ktorý bol dlhodobo vyberaný a testovaný. Vyrába sa tradičným spôsobom varenia s trojnásobným chmelením za použitia špeciálnych kvasníc, ktoré dodávajú pivu svoje špecifické vlastnosti. Na celkovom dojme a kvalite piva sa podieľa riadený proces kvasenia.

ERB Braxatoris
Prvý slovenský špeciál vznikol z poznatkov výroby línie ERB Limitovaná Edícia, na popud našich hostí a fanúšikov, aby sme aj na Slovensku mali zaujímavý pivný druh a nielen prinášali rôznorodé špeciály z celého sveta. Názov prvého slovenského špeciálu Braxatoris odkazuje na Banskú Štiavnicu, na Andreja Sládkoviča, ktorý si svoje pôvodné priezvisko Braxatoris zmenil na základe latinského významu „sládek“, ktorý poslovenčil príponou na Sládkovič. Toto pivo zaujme svojou tmavo-jantárovou farbou s rubínovým nádychom, bohatou, hustou penou a vôňou s tónmi manga. Vďaka svojej vysokej stupňovitosti a výraznej aróme prináša zážitok už pri prvom kontakte so zmyslami. Explóziu sladších chutí postupne strieda narastajúca horkosť, ktorú zakončí príjemné teplo v ústach, preto je Prvý slovenský špeciál ako stvorený na dlhé zimné večery. ERB Braxatoris najlepšie vynikne samostatný, len jemne vychladený, kedy sa rozvinú nielen všetky jeho chute, ale aj vône. Skvelo sa hodí ku kačacine, no mimoriadne zaujímavá kombinácia je s dezertami ovocného základu, kedy kontrast sladšej a kyslastejšej chuti vytvára zážitok v ústach. Veľmi lahodné pivo a príjemné aj pre dámy.